DVTK: egy spanyol középpályás is edzésre jelentkezett

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.06.24. 09:23
Elkezdte a felkészülést a következő idényre a DVTK labdarúgócsapata, többek között egy újonnan érkezett spanyol középpályással.

A klub Twitter-oldala szerint minden hiányzó megérkezett a diósgyőriekhez, és az MTK-ból távozni készülő Nikházi Márk mellett egy spanyol középpályás, Adri is edzésre jelentkezett.

Utóbbiról a dvtk.eu később közzétette: Adrián Pavón Leiva a jelölt, aki a Sevillában nevelkedett, majd karrierje során a spanyol másod- és harmadosztályban szerepelt (a Sevilla B, a San Roque és a Lucena csapatánál). Hazánkban próbajátékon szerepel, sorsáról a tesztelést követően dönt a szakmai stáb.

Nikházi Márkot szerződtetni akarja a DVTK, az ex-MTK-s középpályásnak ehhez át kell esnie a kötelező orvosi vizsgálatokon. Befutott az edzésre az eddig extra pihenőt kapó Francisco Gallardo, Kádár Tamás, valamint (orvosi papírjaival együtt...) L'Imam Seydi is.

Hír még a DVTK-nál, hogy a próbajátékon járt német kapus, Marcel Höttecke és a cseh védő, Radek Dejmek már nem edz a csapattal.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A DIÓSGYŐRI VTK-NÁL
Érkezők: Bogáti Péter (Kazincbarcika – kölcsönből vissza), Ivan Rados (horvát, Kapaz Ganja – Azerbajdzsán, kölcsönből vissza), Hornyák Marcell (Kazincbarcika – kölcsönből vissza?), Senad Husic (bosnyák, NK Zvijezda Gradacac – Bosznia-Hercegovina), Kádár Tamás (Roda – Hollandia, kölcsön után végleg), William Rocha Alves (brazil, Tombense – Brazília)
Távozik/távozhat: Ambrusics Róbert (?), FernandoMiguel Fernández (spanyol, befejezi a pályafutását), Gohér Gergő (?), Michal Hanek (?), José Luque(spanyol, befejezi a pályafutását), Ribánszki László (?)
Kiszemeltek: Adri (spanyol, legutóbb Lucena – Spanyolország, próbajáték), Bodnár Richárd (Soroksár, próbajáték), Hidvégi Sándor (MTK Budapest), Zoran Kosztics (szerb, Zsetiszu – Kazahsztán), Lencse László (Videoton), Mohl Dávid (Kecskeméti TE),Nikházi Márk (MTK), Rózsa Dániel (Haladás), Takács Tamás (szerbiai, Szigetszentmiklósi TK)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik