DVTK: Benczés szerint a Tatran Presov örülhet a tegnapi döntetlennek

Vágólapra másolva!
2011.07.10. 08:38
A labdarúgó NB I-be feljutott Diósgyőr tegnap 3–3-as döntetlent játszott a Tatran Presov ellen, és Benczés Miklós, a DVTK vezetőedzője a klub honlapjának elmondta, győzelmet érdemelt volna csapata.

„Szlovák első osztályú csapat ellen játszottunk, a játék képe alapján hízelgő rájuk nézve a három hármas végeredmény. Rengeteg veszélyes támadást vezettünk, sok gólhelyzetet alakítottunk ki, amelyből Lippai Ákos kettőt, l'Imam Seydi egyet értékesített, de ne feledjük el azt sem, hogy George Menougong és Francisco Gallardo is lőtt kapufát. Örömteli, hogy nagyon sok minden visszaköszönt abból, amit az edzéseken gyakoroltunk" – mondta Benczés Miklós a dvtk.eu-nak.dvtk.eu-nak.

„Azonban nem felhőtlen a boldogság, hiszen Szavo Rakovics megsérült, és előre láthatóan hosszú ideig nem számíthatunk rá, így Vicente Arzéval együtt már két hiányzónk van. A mai mérkőzés egyik célja az volt, hogy lássam mire képesek a tartalékok, ki az, aki akár a jövő héten mérkőzés közben beszállva hozzá tud tenni a játékhoz. Megmondom őszintén, nem lettem okosabb" – fogalmazott a szakember.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik