DVTK: Bacsáról kérdezték, Bódog keményen fogalmazott

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.08.11. 19:33
A szombati, Debrecenben sorra kerülő DVTK–Puskás Akadémia NB I-es labdarúgó-mérkőzést felvezető miskolci sajtótájékoztatón szóba került Bacsa Patrik is. Bódog Tamás, a DVTK vezetőedzője kérdésre válaszolva elmondta, miért nem jutott játéklehetőséghez a 25 éves labdarúgó a 2017–2018-as bajnoki szezon eddigi mérkőzésein.

„Nem szívesen foglalkozom játékosokkal név szerint. Volt rá példa, de tudom, hogy nem szerencsés. Hallom azért azokat a hangokat, hogy Bacsa Patrik így, Bacsa Patrik úgy – idézi az amigeleken.hu diósgyőri szurkolói portál Bódog Tamást. – Mindenkinek megvan a lehetősége, hogy edzésen bizonyítson, odakerüljön, és meghatározó szerepet játsszon a csapatban. Bacsa Patrik az előző bajnokságban nem volt itt a csapatnál, az NB II-ben volt, ahol semmilyen szerepet nem játszott, kiegészítő ember volt. Valószínűleg nem véletlenül. Visszajött, megkapta a lehetőséget. Én úgy gondolom, hogy ha valaki az NB II-ben nem játszik meghatározó szerepet, és visszajön egy NB I-es csapathoz, akkor meg kell dögölnie a pályán edzésen is, hogy bebizonyítsa, hogy a tavalyi év egy kisiklott év volt, és örüljön neki, hogy megkapta a lehetőséget arra, hogy egy NB I-es csapattal edzhet. Oláh Bálint esetében ugyanígy volt, nála azt mondom, hogy ez megtörtént, Patrik esetében nem. Ha valaki visszamegy az NB III-as csapatba játszani, és ott heteken át azt hallom az edzőktől, hogy a leggyengébb ember, akkor azzal mit csináljak? Rakjam be? Vannak még előtte bőven. Ott van Makrai, Ugrai, Ternován, és ha olyan teljesítményt nyújt az edzéseken, akkor ott van ő is a következő sorban.”amigeleken.hu diósgyőri szurkolói portál Bódog Tamást. – Mindenkinek megvan a lehetősége, hogy edzésen bizonyítson, odakerüljön, és meghatározó szerepet játsszon a csapatban. Bacsa Patrik az előző bajnokságban nem volt itt a csapatnál, az NB II-ben volt, ahol semmilyen szerepet nem játszott, kiegészítő ember volt. Valószínűleg nem véletlenül. Visszajött, megkapta a lehetőséget. Én úgy gondolom, hogy ha valaki az NB II-ben nem játszik meghatározó szerepet, és visszajön egy NB I-es csapathoz, akkor meg kell dögölnie a pályán edzésen is, hogy bebizonyítsa, hogy a tavalyi év egy kisiklott év volt, és örüljön neki, hogy megkapta a lehetőséget arra, hogy egy NB I-es csapattal edzhet. Oláh Bálint esetében ugyanígy volt, nála azt mondom, hogy ez megtörtént, Patrik esetében nem. Ha valaki visszamegy az NB III-as csapatba játszani, és ott heteken át azt hallom az edzőktől, hogy a leggyengébb ember, akkor azzal mit csináljak? Rakjam be? Vannak még előtte bőven. Ott van Makrai, Ugrai, Ternován, és ha olyan teljesítményt nyújt az edzéseken, akkor ott van ő is a következő sorban.”

A szombati feladattal kapcsolatban Bódog elmondta: feszült mérkőzésre számít a felcsútiak ellen, hiszen mindkét csapat veszített a múlt héten:

„Úgy gondolom, a csapat felkészült, javítani akar, és mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy jobban nézzünk ki, mint a legutóbbi meccsen.”

NB I, 2017–2018, 5. FORDULÓ
AUGUSZTUS 12., SZOMBAT
HELYSZÍN
JÁTÉKVEZETŐ
18.00 Honvéd–Újpest FC (Tv: M4 Sport)
Budapest, Bozsik József StadionFarkas Ádám
18.00 Vasas–Mezőkövesd
Budapest, Szusza Ferenc StadionBerke Balázs
18.00 Ferencváros–PaksBudapest, Groupama Aréna Erdős József
18.00 DVTK–Puskás AkadémiaDebrecen, Nagyerdei Stadion Iványi Zoltán
18.00 Haladás–BalmazújvárosSopron, Városi StadionSzabó Zsolt
20.30 Videoton–DVSC (Tv: M4 Sport)Felcsút, Pancho ArénaKassai Viktor
TABELLA • NYÁRI ÁTIGAZOLÁSOK
AZ ÁLLÁS
1. Bp. Honvéd
4 2 2 8–4 +4 8
Videoton FC
4 2 2 8–4 +4 8
3. Diósgyőri VTK 4 2 1 1 7–6 +1 7
4. Vasas FC 4 2 2 3–3 0 6
5. Mezőkövesd Zsóry FC 4 2 2 5–10 –5 6
6. Ferencvárosi TC 4 1 3 8–3 +5 6
7. Újpest FC 4 1 3 7–6 +1 6
8. Balmazújváros 4 1 2 1 7–4 +3 5
9. Paksi FC 4 1 2 1 7–6 +1 5
10. Szombathelyi Haladás 4 1 3 1–7 –6 3
11. Debreceni VSC 4 2 2 2–4 –2 2
12. Puskás Akadémia FC 4 1 3 2–8 –6 1

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik