DVTK: az MTK játékosa aláírt, szokatlan látványban volt része

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.06.25. 14:38
A labdarúgó NB I-ben szereplő DVTK hivatalos honlapján tette közzé, hogy az MTK-tól érkező Nikházi Márk már aláírt a klubhoz, és a középpályás elmondta, nagyszerű fogadtatásban részesült.

„Vasárnap este érkeztem Miskolcra, mert hétfő reggel volt az első jelenésem a stadionban. A délelőtti tréninget azonban ki kellett hagynom, mert orvosi vizsgálaton vettem részt, ami előfeltétele volt a szerződtetésemnek. Szerencsére minden rendben alakult, így nem volt akadálya a szerződés aláírásának. Ezt követően a hétfő esti edzésen már én is pályára léphettem. Nagyon sok jó gondolattal van tele a fejem, mert mindenki kedves volt velem. A srácok, a stáb és a technikai személyzet is segítőkész, rendes volt velem. Ezen kívül a legérdekesebb dolog az volt, amikor megpillantottam a szurkolókat a pálya mellett. Ez újdonság nekem, hiszen korábban olyat nem tapasztaltam, hogy a drukkerek az edzésekre is kilátogatnak. Rengeteg jókívánságot, biztatást kaptam tőlük is. Szóval jól indultak az első napok, de az igazi munka csak most kezdődik, azzal a céllal, hogy minden bajnoki mérkőzésen úgy léphessünk pályára, hogy meg is nyerhessük azokat. Aki benne van a fociban, az tudja, hogy milyen komoly klubhoz igazoltam, egy olyan egyesülethez, ahol igazán szeretik a labdarúgást” – mondta Nikházi Márk a dvtk.eu-nak.

„Szép időszakot töltöttem el az MTK-nál, viszont nem tudtam annyit játszani, amennyit szerettem volna. Szükségem volt a váltásra, s úgy gondolom, hogy a Diósgyőrnél nem is tudtam volna jobb helyre igazolni. Több jelenlegi és egykori válogatott játékos, fiatalok, valamint kitűnő külföldiek alkotják a keretet, amit egy olyan mester irányít, mint Tomiszlav Szivics, akiről nagyon sok jót hallottam eddig” – tette hozzá a középpályás. Nikházi Márk a dvtk.eu-nak.

„Szép időszakot töltöttem el az MTK-nál, viszont nem tudtam annyit játszani, amennyit szerettem volna. Szükségem volt a váltásra, s úgy gondolom, hogy a Diósgyőrnél nem is tudtam volna jobb helyre igazolni. Több jelenlegi és egykori válogatott játékos, fiatalok, valamint kitűnő külföldiek alkotják a keretet, amit egy olyan mester irányít, mint Tomiszlav Szivics, akiről nagyon sok jót hallottam eddig” – tette hozzá a középpályás.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A DIÓSGYŐRI VTK-NÁL
Érkezők: Bogáti Péter (Kazincbarcika – kölcsönből vissza), Hornyák Marcell (Kazincbarcika – kölcsönből vissza?), Senad Husic (bosnyák, NK Zvijezda Gradacac – Bosznia-Hercegovina), Kádár Tamás (Roda – Hollandia, kölcsön után végleg), Nikházi Márk (MTK Budapest), Ivan Rados (horvát, Kapaz Ganja – Azerbajdzsán, kölcsönből vissza), William Rocha Alves (brazil, Tombense – Brazília)
Távozik/távozhat: Ambrusics Róbert (?), FernandoMiguel Fernández (spanyol, befejezi pályafutását), Gohér Gergő (?), Michal Hanek (?), José Luque(spanyol, befejezi pályafutását), Ribánszki László (szlovákiai, ?)
Kiszemeltek: Adri (spanyol, legutóbb Lucena – Spanyolország, próbajáték), Bodnár Richárd (Soroksár, próbajáték), Hidvégi Sándor (MTK Budapest), Zoran Kosztics (szerb, Zsetiszu – Kazahsztán), Lencse László (Videoton), Mohl Dávid (Kecskeméti TE), Rózsa Dániel (Haladás), Marko Simics (szerb, szabadon igazolható, legutóbb Sanat Naft Abadan – Irán), Takács Tamás (szerbiai, Szigetszentmiklósi TK)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik