HIRDETÉS
Nemzetisport.hu 2011.12.20 13:36 Frissítve: 2014.12.29 01:28

DVTK: Az Európa-ligához további játékosokra van szükség - Igor Gal

Igor Gal, a labdarúgó NB I-ben szereplő Diósgyőr horvát védője szerepelt – Gohér Gergővel holtversenyben – a legtöbb tétmérkőzésen az ősszel a DVTK keretéből. A klub hivatalos honlapján a játékossal interjú jelent meg, amelyben beszámol róla, hogy a diósgyőriek célja a nemzetközi kupaszereplést érő helyezés kiharcolása, ehhez azonban új játékosok igazolására van szükség.

 

„Kijelenthetem, hogy sikeres őszt zártunk. Az ötödik helyen állunk, négy pont a hátrányunk a dobogós Videoton mögött, ami mindenképpen siker – idézi Igor Galt a dvtk.eu. – A legutolsó bajnoki miatt van némi hiányérzetem, azt meg kellett volna nyernünk, de ennek ellenére azt hiszem, nemcsak én, hanem a szurkolók is elégedettek lehetnek a teljesítményünkkel. Egy évvel ezelőtt az NB II-ben a harmadik helyen zártuk az őszt, majd megnyertük a bajnokságot, és most is bízom benne, hogy az idény második részében még előrébb tudunk lépni. Természetesen előre nem tudhatom, de hiszek benne, hogy akár egy Európa-ligás helyezés is elérhető számunkra."

„A jó játékosok rendelkezésre állnak, az őszihöz hasonló jó teljesítményt kell nyújtani és szükség lesz némi szerencsére is. Emellett meg vagyok győződve róla, hogy igazolnunk kell új futballistákat is, méghozzá minden csapatrészbe. Ez ugyan nem az én feladatom, de tapasztalatból mondom, jót tesz egy együttesnek, ha minden évben érkezik néhány új labdarúgó az öltözőbe" – tette hozzá a légiós.

2019.03.18 12:05:28

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Az volt pályafutása első piros lapja, a Fradi ellen jött a második – a forduló vitája és egyéb legjei.

2019.03.17 22:06:31

Labdarúgó NB I VINCZE ANDRÁS

NS-VÉLEMÉNY. A szabálymagyarázatokkal agyonterhelt ítélkezés egyre nevetségesebb lesz.

2019.03.17 10:50:39

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Csertői: Egyelőre nincs értelme merészebb álmokat szövögetni • Vignjevics: Amikor Traoré pályán van, olyan, mintha a többiek állnának.

2019.03.16 23:22:29

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu