Nemzetisport.hu 2011.12.20 13:36 Frissítve: 2014.12.29 01:28

DVTK: Az Európa-ligához további játékosokra van szükség - Igor Gal

Igor Gal, a labdarúgó NB I-ben szereplő Diósgyőr horvát védője szerepelt – Gohér Gergővel holtversenyben – a legtöbb tétmérkőzésen az ősszel a DVTK keretéből. A klub hivatalos honlapján a játékossal interjú jelent meg, amelyben beszámol róla, hogy a diósgyőriek célja a nemzetközi kupaszereplést érő helyezés kiharcolása, ehhez azonban új játékosok igazolására van szükség.

 

„Kijelenthetem, hogy sikeres őszt zártunk. Az ötödik helyen állunk, négy pont a hátrányunk a dobogós Videoton mögött, ami mindenképpen siker – idézi Igor Galt a dvtk.eu. – A legutolsó bajnoki miatt van némi hiányérzetem, azt meg kellett volna nyernünk, de ennek ellenére azt hiszem, nemcsak én, hanem a szurkolók is elégedettek lehetnek a teljesítményünkkel. Egy évvel ezelőtt az NB II-ben a harmadik helyen zártuk az őszt, majd megnyertük a bajnokságot, és most is bízom benne, hogy az idény második részében még előrébb tudunk lépni. Természetesen előre nem tudhatom, de hiszek benne, hogy akár egy Európa-ligás helyezés is elérhető számunkra."

„A jó játékosok rendelkezésre állnak, az őszihöz hasonló jó teljesítményt kell nyújtani és szükség lesz némi szerencsére is. Emellett meg vagyok győződve róla, hogy igazolnunk kell új futballistákat is, méghozzá minden csapatrészbe. Ez ugyan nem az én feladatom, de tapasztalatból mondom, jót tesz egy együttesnek, ha minden évben érkezik néhány új labdarúgó az öltözőbe" – tette hozzá a légiós.

2020.02.20 16:39:21

Labdarúgó NB I M. G.

A Mezőkövesd trénere minden más élvonalbeli klubot már le tudott győzni • Kijön-e az Újpest a gödörből Kaposváron?

2020.02.21 22:47:49

Labdarúgó NB I SOMOGYI ZSOLT

NS-VÉLEMÉNY. Most van lehetőség a minőségi munkára.

2020.02.20 14:56:37

Labdarúgó NB I PÓR KÁROLY, HATÁR DÁVID (infografika)

A télen Ciprus és Costa Rica is adott játékost a magyar élvonalba. Most még Brazília a 3. legnagyobb játékosbeszállítónk.

2020.02.19 21:51:49

Labdarúgó NB I VINCZE ANDRÁS

ALAPVONAL. Miért ne lehetne a rivaldába helyezni a fiatal magyar focistákat, s meddig kell még plusz anyagi ösztönzést, rendeletbe foglalt direktívákat adni ahhoz, hogy kiderüljön, nem is ügyetlenebbek a hazaiak?

2020.02.19 17:10:02

Labdarúgó NB I KOCSMÁR-TÓTH ISTVÁN

Muszliu a 89. percben használta ki az újpesti védők határozatlanságát és lőtte tovább a Vidit a Magyar Kupában.