DVTK: a Sepsihez szerződött a télen igazolt támadó

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.07.20. 14:40
Fülöp István a télen szerződött a román élvonalbeli FC Botosanitól a DVTK-hoz, 12 meccsen játszott az NB I-ben, egy gólt szerzett, és már távozott is.

 

A román élvonal abszolút újonca, a sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK csapata bejelentette, hogy a DVTK középpályása, Fülöp István a háromszéki együttesnél folytatja a pályafutását – írja a boon.hu.

Fülöp István játékjogát januárban vásárolta meg a Diósgyőri VTKa román FC Botoșanitól. Érdekesség, hogy az újonc sepsiszentgyörgyiek klubelnöke Árki Gábor, aki korábban a DVTK sportigazgatója volt.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A DIÓSGYŐRI VTK-NÁL
Érkezők:
Forgács Dávid (Ancona – Olaszország), Nikolaosz Joannidisz (görög, Aszterasz Tripolisz – Görögország, szabadon igazolhatóként), Makrai Gábor (Puskás Akadémia, kölcsön után végleg), Óvári Zsolt (Puskás Akadémia), Tóth Barnabás (Vác FC)
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők: Bacsa Patrik (Kisvárda), Oláh Bálint (ZTE FC)
Az utánpótlásból felkerültek/ profi szerződést kötöttek: Bánhegyi Donát, Bárdos Bence, Géringer Tamás, Kitl Krisztián, Mertse Ábel, Szalóczy Dávid, Tucsa Róbert
Kiszemeltek:
Távozók: Fülöp István (romániai, Spesi OSK – Románia), Georges Griffiths (elefántcsontparti, szabadon igazolható), Halmai Ramon (szabadon igazolható), Patrick Mevoungou (kameruni, Puskás Akadémia)
Kölcsönbe távozók: Boros Gábor (Kazincbarcika), Lőrincz Patrik (Kazincbarcika), Mahalek Marcell (Kazincbarcika)
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Novothny Soma (Sint-Truiden – Belgium, onnan Újpest)
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk:Murtaz Dausvili (grúz), Vitalijs Jagodinskis (lett), Nemes Milán (ZTE FC)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik