HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2016.10.20 16:55

DVTK: a lett játékos akár már a hétvégén bemutatkozhat

Reggel már beszámoltunk róla, hogy a labdarúgó NB I-ben szereplő Diósgyőr a lett válogatott Vitalijs Jagodinskisszel erősítheti meg a keretét. A klub sportigazgatója, Benczés Miklós a dvtk.eu-nak nyilatkozott a játékos szerződtetéséről és a csapat sérültjeiről.

HIRDETÉS

 

„Mindenképpen szükségünk van a csapat megerősítésére az eddigi szereplés miatt, illetve több játékos kidőlt a védelemből – mondta el Benczés. – Tamás Márkot kiválóan helyettesítette Mahalek Marcell, de Lázár Pál agyrázkódása is jelezte, hogy belső védőre van szükségünk."

„Egy olyan, meghatározó játékost találtunk, aki csapat nélkül van, ezért az átigazolási szezonon kívül Diósgyőrbe jöhet – folytatta a sportigazgató. – Több klub is érdeklődik a lett válogatott Vitalijs Jagodinskis iránt, aki napok óta Horváth Ferenc edzéseit látogatja. Folyamatosan tárgyalunk, egyre több részletet sikerül tisztázni, de a szerződést még nem írtuk alá. Azon dolgozunk, hogy akár már a hétvégi bajnokin a keret tagja lehessen."

A 24 éves lett középső védő eddig 10 alkalommal szerepelt a válogatottban – ellenünk végig a pályán volt az októberi Lettország–Magyarország vb-selejtezőn (0–2). 

Benczés azt is elmondta, hogy a combizomszakadása miatt a napokban megműtött Tamás Márk várhatóan három hónap múlva léphet pályára, illetve hogy a Videoton ellen agyrázkódást szenvedő Lázár Pál a hétvégén ismét játszhat.

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.09.19 08:01:52

Labdarúgó NB I BORBOLA BENCE

„Alig két hónapja vagyok itt, de a véleményem teljes mértékben megváltozott.”

2018.09.17 20:27:12

Labdarúgó NB I SINKOVICS GÁBOR

„A mozgása még nem tökéletes, de már felkel az ágyból, igaz, némi segítséggel.”

2018.09.17 13:55:09

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

A csatár reagált edzője kritikájára – a forduló mérlegelése; trükkje; felismerése; csetepatéja.

2018.09.15 23:36:15

Labdarúgó NB I MALONYAI PÉTER

NS-VÉLEMÉNY. Aztán kezdtek esetlegessé válni a szándékok a pályán.

2018.09.15 15:10:19

Labdarúgó NB I BORBOLA BENCE (összefoglaló), RUSZNÁK GYÖRGY (közvetítés)

Petrjak gólja döntött, négy ponttal megugrott az FTC a tabellán.

HIRDETÉS
HIRDETÉS