DVTK: a következő szezont légiósként kezdené meg Koman

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.06.22. 07:45
Mint beszámoltunk róla, Koman Vladimir elhagyja a labdarúgó NB I-ben szereplő DVTK-t. A válogatott középpályás légiósként szeretné megkezdeni a következő szezont.

„Hullámzó volt a DVTK-nál töltött másfél szezonom, de jó érzésekkel tekintek vissza a miskolci időszakra – mondta Koman Vladimir a Nemzeti Sportnak. – Csapat nélküli játékosként kerültem a klubhoz, és lehetőséget kaptam felépíteni magam. Voltak jobb és rosszabb meccseink is, de ez része a futballnak.” Koman Vladimir a Nemzeti Sportnak. – Csapat nélküli játékosként kerültem a klubhoz, és lehetőséget kaptam felépíteni magam. Voltak jobb és rosszabb meccseink is, de ez része a futballnak.”

„Ugyanakkor remélem, hogy a következő szezont ismét légiósként kezdhetem el, nyilván ez is közrejátszott abban, hogy végül nem kötöttünk újabb szerződést. Kapcsolatban vagyok a menedzseremmel, vannak érdeklődők, de konkrétumokról még nem tudok beszámolni.”

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A DVTK-NÁL
Érkezők: Lázár Pál (DVSC, szabadon igazolhatóként), Diego Vela (spanyol, Racing Ferrol – Spanyolország)
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:

Az utánpótlásból felkerültek/ profi szerződést kötöttek: Szabó II Balázs
Kiszemeltek: Futács Márkó (Mersin Idman Yurdu – Törökország), Makrai Gábor (Puskás Akadémia, legutóbb kölcsönben Csákvár), Spandler Csaba (Puskás Akadémia, legutóbb kölcsönben Csákvár), Ugrai Roland (Haladás)
Távozók: Barczi Dávid (Videoton, szabadon igazolhatóként), Grumics Miroszlav (szerb-magyar, lejár a szerződése, érdeklődnek iránta: Gyirmót), Manjrekar James (kanadai, Vasas), Koman Vladimir (szabadon igazolható), Kovács Gábor (Paks, szabadon igazolhatóként)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Novothny Soma (SSC Napoli – Olaszország)
Távozhatnak/ érdeklődnek irántuk: Egerszegi Tamás (lejár a szerződése), Elek Ákos, Georges Henri Griffiths (elefántcsontparti)

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik