DVSC: Varga József a Bundesligában folytatja

Pór KárolyPór Károly
Vágólapra másolva!
2013.01.30. 16:09
null
Varga József hamarosan a Bundesligában bizonyíthat (Fotó: Mirkó István, archív)
A labdarúgó NB I-ben szereplő DVSC-Teva a hivatalos honlapján megerősítette, amit korábban a Nemzeti Sport Online már jelzett, hogy Varga József a Bundesligában folytatja pályafutását. A játékos a tavaszi szezonban kölcsönben szerepel majd a Greuther Fürthben.

 

 

A Nemzeti Sport Online tegnap beszámolt róla, hogy Varga József egy napon belül külföldre igazolhat, információink szerint az angol másodosztályból és Németországból is keresték, és már ajánlat is érkezett érte. A középpályás klubja, a DVSC-Teva azonban tegnap még cáfolta értesüléseinket, míg menedzsere csak röviden kommentálta a hírt.

„Csak annyit mondhatok, Varga József ügye ma vagy holnap lezárul. A futballista továbbra is szeretne külföldre szerződni” – mondta érdeklődésünkre kedden Filipovics Vladan.

Ma 16 órakor azonban a DVSC-Teva már hivatalos honlapján közölte, hogy Varga rövidesen a Bundesligába szerződhet, fél évre kölcsönbe. Az NSO ekkor úgy értesült, hogy a Fürth hívja a középpályást.

Délután öt óra előtt aztán megjelent a hír a dvsc.hu-n is, amely szerint Varga József június 30-ig kölcsönben szerepel majd a német élvonalban szereplő Greuther Fürthben.

Az újonc együttes 19 forduló után utolsó a 18 csapatos Bundesligában, eddig kilenc pontot gyűjtött, csupán egy bajnokit tudott megnyerni. A klubnak már van egy magyar válogatott játékosa, Stieber Zoltán, aki három találatával vezeti a házi góllövőlistát.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A DEBRECENI VSC-TEVÁNÁL
Érkezők: Luis Ramos (hondurasi, KTE-Phoenix Mecano – kölcsönből vissza)
Távozik/távozhat: Birtalan Botond (PMFC), Farkas II Balázs (Győri ETO), Nenad Kiso (bosnyák, ?), Roguy Méyé (gaboni, ?), Varga József (Greuther Fürth, kölcsönben), Varga Róbert (KTE-Phoenix Mecano – kölcsönből vissza)
Kiszemeltek:

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik