DVSC: Varga József egyik célja a külföldi szerződés

Vágólapra másolva!
2012.12.13. 10:57
A DVSC-Teva labdarúgója, Varga József a Kaposvár elleni utolsó bajnokin 100. alkalommal lépett pályára az NB I-ben a Loki színeiben. A válogatott középpályás szezonértékelőjében elmondta, a Debrecen továbbra is jó csapat, és a tízpontos hátrány ellenére lát esélyt a bajnoki cím megvédésére. Varga a saját jövőjéről is szót ejtett.

„A Győr elleni hazai mérkőzésen látszott, hogy jó erőben van mindenki, motiváltak voltunk, amiannak is köszönhető, hogy az előző szezon remekül sikerült, és szerettük volna ott folytatni, ahol abbahagytuk. Lelkesek voltunk, és ennek eredménye, hogy magabiztos győzelmet arattunk – elevenítette fel a szezonkezdetet Varga József a dvsc.hu-nak adott interjúban. – Tudtuk, megismételni nem lehet az elmúlt szezont, de szerettük volna megmutatni, hogy nem véletlenül értünk el azt a szép sikert. Jó csapat vagyunk, és így is kezdtük a bajnokságot."Varga József a dvsc.hu-nak adott interjúban. – Tudtuk, megismételni nem lehet az elmúlt szezont, de szerettük volna megmutatni, hogy nem véletlenül értünk el azt a szép sikert. Jó csapat vagyunk, és így is kezdtük a bajnokságot."

„Az Eger ellen volt az első kellemetlen meglepetés, mi is nagyon csalódottak voltunk, de ebből gyorsan kijöttünk, és utána hoztuk a mérkőzéseket. A Videotontól elszenvedett vereség után kerültünk hullámvölgybe, zsinórban öt bajnokin nem szereztünk pontot, ami mély nyomott hagyott a csapatban. Görcsösen játszottunk, mert nagyon akartuk a sikert, de nem jöttek az eredmények" – beszélt a szezon második feléről, a nehezebb időszakról a középpályás.

„Az utolsó bajnokit, hál' Istennek, megnyertük, és a kupában is továbbjutottunk. Bízom benne, hogy a szünet jól jön mindenkinek, és fejben tudja rendezne a dolgait. A tavasszal szeretnénk azt produkálni, és azt az arcunkat mutatni, amit az előző szezonban. Ebben a csapatban benne van a siker. Sok mérkőzés van még hátra, és ha sikerül jó sorozatot produkálni – és miért nem sikerülne úgy, mint a múlt idényben –, akkor bármi megtörténhet. Nyilván ehhez az is kell, hogy az előttünk lévő csapatok pontokat veszítsenek. Bízom abban, hogy a saját játékunkat játszva eredményesek tudunk lenni, majd a végén kiderül, mire lesz ez elég" – fogalmazott Varga, aki kitért a Kaposvár elleni jubileumi meccsére, illetve jövőjéről is beszélt.

„A Kaposvár ellen nem készültem másképpen, mint a többi meccsre, de nagyon örültem a jubileumnak, és büszke vagyok rá, hogy ilyen klubban tudtam elérni ezt a számot. Boldogsággal tölt el engem és a családomat, hogy száz bajnoki van mögöttem, és ezt a DVSC-ben értem el. Köszönettel tartozom mindenkinek, aki ebben segített, remélem, lesz még sok mérkőzésem a Lokiban. Elégedett lehetek eddigi pályafutásommal, hiszen rengeteg mindent sikerült elérnem huszonnégy évesen. Vannak még céljaim, az egyik természetesen, hogy egy erős európai csapatban kipróbáljam magam. Jelen pillanatban korai erről beszélni, hogy mikor igazolok el, nem tudom, történik-e a télen megkeresés. Ha nem, akkor sem leszek elkeseredve, ám mindenképpen a céljaim között szerepel" – mondta a középpályás.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik