DVSC: Szilágyit kölcsönadták a tavaszi szezonra a Lombardnak

Vágólapra másolva!
2012.02.01. 16:51
Címkék
Kölcsönben az NB I-es Lombard Pápa együttesében folytatja a DVSC-Teva támadója, Szilágyi Péter. A játékos a két klub megegyezése értelmében kölcsönben szerepel majd a Veszprém megyei együttesben.

Mint korábban beszámoltunk róla, Vjatseslav Zahovaiko és Mindaugas Malinauskas nem utazik el a Lokival a törökországi edzőtáborba, de Ferenczi János is itthon marad, a középpályás szombaton bokaszalag-szakadást szenvedett a Tatran elleni edzőmeccsen.Mint korábban beszámoltunk róla, Vjatseslav Zahovaiko és Mindaugas Malinauskas nem utazik el a Lokival a törökországi edzőtáborba, de Ferenczi János is itthon marad, a középpályás szombaton bokaszalag-szakadást szenvedett a Tatran elleni edzőmeccsen.

DEBRECENI VSC
Érkezett: Kardos Norbert (Kaposvári Rákóczi – kölcsönből vissza), Ludánszki Bence (DVSC-DEAC), Eugene Salami (nigériai, Nyíregyháza Spartacus – kölcsönből vissza)

Távozik/szabadon igazolható: Fodor Marcell (Újpest FC), Kardos Norbert (Gyirmót), Mindaugas Malinauskas (litván, ?), Mirszad Mijadinoszki (svájci-macedón, FC Wil?), Szilágyi Péter (Lombard Pápa – kölcsönbe)

Akivel tárgyalnak:

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik