DVSC: Szakály Péterért még befuthat egy ajánlat

Vágólapra másolva!
2012.08.28. 16:03
A tegnapi átigazolási összegzőnkben már beszámoltunk arról, hogy Varga József a piac pénteki zárásáig még elszerződhet a DVSC-Tevától, de rajta kívül Szakály Péterért is érkezhet külföldi ajánlat.

„Szakály Péter ügyén még dolgozunk. Debrecenben az volt a cél, hogy együtt tartsák a keretet a nemzetközi szereplés érdekében, de most, hogy a DVSC búcsúzhat az európai porondtól, változhat a vezetőség elképzelése. Hollandia és Belgium irányából vannak érdeklődések Szakály iránt, de konkrét ajánlatot még nem tettek érte. Ha lesz ilyen, akkor leülünk tárgyalni a debreceni vezetőkkel” – nyilatkozta a Nemzeti Sport Online kérdésére a futballista ügyeit intéző World in Motion menedzseriroda részéről Lucza Gábor.

„A piaci viszonyok egyik pillanatról a másikra változnak, ezért nem szeretnék jósolni, de látok esélyt arra, hogy érkezik ajánlat Szakályért. Ugyanakkor Péter nem szeretne mindenképpen váltani, hiszen jól érzi magát Debrecenben, ezért is hosszabbítottunk nem rég szerződést” – tette hozzá a játékosügynök.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik