DVSC: súlyos autóbalesetet szenvedett a 11 éves sportoló

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.07.27. 13:28
Súlyos autóbalesetet szenvedett Deczki Zsombor, a DVSC-DLA U11-es csapatának játékosa.

Súlyos baleset történt kedd délután a 4-es főúton Hajdúhadháznál, ahol két autó karambolozott. Az egyik autót egy édesanya vezette, az autóban ült még egy 21 éves és egy 17 éves lány, valamint egy 10 éves kisfiú és egy két és fél éves gyermek – adta hírül a dehir.hu.dehir.hu.

A 10 éves kisfiúról kiderült, hogy Deczki Zsombor, a Debreceni Labdarúgó Akadémia U11-es csapatának játékosa, aki súlyos, életveszélyes koponyasérülést szenvedett, meg kellett műteni, és jelenleg altatásban tartják. A fiatal sportolónak eltört a bal al- és felkarja, majd az operációt követően átszállították a Debreceni Egyetem Gyermekklinikájára. Állapotáról a család kérésére nem adhatnak bővebb információt.

Deczki Zsombor mellett az autó 17 éves lány utasa is súlyos sérüléseket szenvedett.

A regionális portál beszámolója szerint az édesanya beszorult az autóba, őt a tűzoltók szabadították ki. Szerencsére megúszta nyolc napon belül gyógyuló sérüléssel, a homlokán lett egy vágás. A 21 esztendős lány és a két és fél éves gyermek szintén könnyebben sérült meg.

„Deczki Zsomborért nagyon szorítunk, mielőbbi teljes felépülést kívánunk, és várjuk vissza a Debreceni Labdarúgó Akadémiára” – írja a dvsc.hu.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik