DVSC: Pölöskey Péter már alá is írta a szerződését

Vágólapra másolva!
2012.09.11. 15:32
A Ferencváros volt középcsatára, Pölöskey Péter már alá is írta a szerződését a labdarúgó NB I-ben szereplő DVSC-Tevával. A Nemzeti Sport Online információját a klubhonlap is hivatalosan megerősítette.

Mint beszámoltunk róla, a debreceniek délelőtt közölték, hogy a korábban a Ferencvárosban szereplő támadó próbajátékra érkezett a belga Jeanvion Yulu-Matondóval egyetemben. Mint beszámoltunk róla, a debreceniek délelőtt közölték, hogy a korábban a Ferencvárosban szereplő támadó próbajátékra érkezett a belga Jeanvion Yulu-Matondóval egyetemben.

Információink szerint Pölöskey már meg is állapodott a DVSC-vel, és aláírta a 2015. december 31-ig érvényes megállapodását. A klub hivatalos közleményében megerősítette értesülésünket.

Mint ismert, a csatár az elmúlt napokban Angliában járt próbajátékon, de a hétvégén visszatért Magyarországra a Leedstől, miután nem kapott megfelelő ajánlatot.

DEBRECENI VSC-TEVA
Érkezők: Birtalan Botond (FC Bihor Oradea – Románia), Slimane Bouadla (francia-algériai, Chateauroux – Franciaország), Czvitkovics Péter (Kortrijk – Belgium), Csorba Szabolcs (Nyíregyháza Spartacus – lejárt a kölcsönszerződése), Huszák Tamás (Siófok – lejárt a kölcsönszerződése), Mohl Dávid (Kecskeméti TE – augusztus 31-ig kölcsönbe), Pölöskey Péter (szabadon igazolható, legutóbb Ferencváros), Ibrahima Sidibe (szenegáli, Westerlo– Belgium, szabadon igazolható), Varga Róbert (Kecskeméti TE), Vinicius Galvao (brazil, Nyíregyháza Spartacus – lejárt a kölcsönszerződése)

Távozik/távozhat: Adnan Alisic (bosnyák-holland, FC Dordrecht – Hollandia), Illés Gyula (Gyirmót FC), Mohl Dávid (Kecskeméti TE – kölcsönből vissza), Stevo Nikolic (bosnyák, Spartak Trnava – Szlovákia, kölcsönbe), Nikolov Balázs (?), Oláh Gergő (FC Tatabánya – kölcsönbe), Luis Ramos (hondurasi, Kecskeméti TE), Eugene Salami (Kecskeméti TE – kölcsönbe), Vinicius Galvao (Csákvár)

Kiszemeltek: Nenad Kiso (boszniai – próbajáték), Jeanvion Yulu-Matondo (belga – próbajáték)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik