DVSC: Nem tudom, mit hoz a jövő - Adamo Coulibaly

Vágólapra másolva!
2012.12.10. 11:54
A DVSC-Teva francia-elefántcsontparti csatára, Adamo Coulibaly klubja hivatalos honlapjának értékelte az őszi szezont, és azt is elmondta, még nem hosszabbította meg a klubbal jövő nyáron lejáró szerződését, így még nem tudja, hosszabb távon hogyan alakul majd a pályafutása.

„Azt gondolom, remekül kezdtük a szezont, hiszen a Győr elleni rangadón magabiztos sikernek örülhettünk, és jól is fejeztük be a Kaposvár legyőzésével – nyilatkozta a dvsc.hu-nak Adamo Coulibaly. – Közben volt egy rossz szériánk, zsinórban kikaptunk ötször, ami mindenkit nagyon megviselt. Nem tudom, mi volt az oka, a sok sérülés biztos szerepet játszott benne, de szerintem ezzel már nem kell foglalkoznunk, csak előre szabad tekintenünk, és arra kell törekednünk, hogy a tavasszal javítsunk. Még nem mondtunk le a bajnoki címről, bár nem lesz könnyű. Tíz ponttal van előttünk az éllovas ETO, de lehetetlen nem létezik, bármi előfordulhat. Megcélozzuk az első helyet, és ha hozzuk a hátralévő mérkőzéseinket, akkor teljesülhet a vágyunk."Adamo Coulibaly. – Közben volt egy rossz szériánk, zsinórban kikaptunk ötször, ami mindenkit nagyon megviselt. Nem tudom, mi volt az oka, a sok sérülés biztos szerepet játszott benne, de szerintem ezzel már nem kell foglalkoznunk, csak előre szabad tekintenünk, és arra kell törekednünk, hogy a tavasszal javítsunk. Még nem mondtunk le a bajnoki címről, bár nem lesz könnyű. Tíz ponttal van előttünk az éllovas ETO, de lehetetlen nem létezik, bármi előfordulhat. Megcélozzuk az első helyet, és ha hozzuk a hátralévő mérkőzéseinket, akkor teljesülhet a vágyunk."

Coulibaly eddig 99 bajnokin lépett pályára a Debrecen színeiben, a Kecskemét elleni tavaszi szezonnyitón századik alkalommal léphet pályára a DVSC-ben. A 31 éves csatár azt azonban nem tudja, mit hoz a távolabbi jövő, a nyáron ugyanis lejár a szerződése a Lokinál.

„Nem tudtam, hogy egy bajnokira vagyok a száztól, de nagyon jó hallani. Örülök neki, hogy ennyi meccset játszhattam már a Loki színeiben. Mindig a legjobbra törekszem, a jövőben is igyekszem jó teljesítménnyel segíteni a csapatot. Több éve vagyok már Debrecenben, nagyon megszerettem a várost és az itt élő embereket, ezért boldogsággal tölt el, ha gólokkal járulhatok hozzá a sikerekhez. Még nem tudom, mit hoz a jövőm, hiszen a nyáron lejár a szerződésem. Az elnök úrral már beszéltünk erről, és a tavasszal újra leülünk tárgyalni. Most azonban élvezem a szabadságot. Jól jön a szünet, igyekszem kellően kikapcsolódni és feltöltődni, hogy a következő évben újult erővel vághassak neki a munkának" – mondta klubja hivatalos honlapjának Coulibaly.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik