DVSC: Nem is gondolnák az emberek, mennyit dolgoztam - Farkas

Vágólapra másolva!
2012.01.24. 13:59
A DVSC-Teva 2010 nyarán szerződtette Farkas Balázst, a támadót azóta folyamatos sérülések gyötörték, de reméli, hogy most már lezárul a nehéz időszak.

Farkas Balázs hosszú kihagyás után először léphetett pályára a hétvégén a DVSC-ben a Szatmárnémeti ellen 3–0-ra megnyert mérkőzésen. A támadó ennek kapcsán nyilatkozott a dvsc-hu-nak.

„Nagyon boldog vagyok, hogy hosszú idő után újra mérkőzést játszottam. Nem is gondolnák az emberek, milyen sok edzés van mögöttem, milyen munka folyt a háttérben annak érdekében, hogy minél hamarabb felépüljek. Sokat tettem a felépülésem érdekében, de a pályán töltött perceket, a mérkőzésterhelést semmi nem pótolja, ezért az edzőmeccsen kellett egy kis idő, hogy felvegyem a ritmust. Átestem több műtéten, nagyon viszontagságos időszakon vagyok túl, de felépültem, és nagyon örülök, hogy ismét a csapattal készülhetek″ – fogalmazott Farkas.

„Ősszel már volt olyan időszak, amikor bekapcsolódtam a csapat életébe, edzettem a srácokkal, de akkor még akadtak gondok, a rúgásoknál éreztem a fájdalmat, ezért sem tudtam folyamatosan a többiekkel készülni. A decembert végigdolgoztam, ennek is köszönhetően úgy tudtam elkezdeni a munkát, hogy teljesen fájdalommentes vagyok. Csak az alapozás viszontagságait viselem magamon – itt a fáradtságra gondolok –, de nem sír a szám, nagyon örülök, hogy végre edzhetek a társakkal. Teljes erőbedobással azon leszek, hogy a lehető legjobb teljesítményt nyújtsam az edzőmérkőzéseken, és kivívjam a helyem a csapatban″ – tette hozzá a támadó.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik