DVSC: Mint egy horror, a szívem majd' megszakadt - Szakály

Vágólapra másolva!
2014.12.15. 17:33
Szakály Péter, a labdarúgó NB I szereplő DVSC-Teva játékosa csapata honlapján elmondta, a BATE elleni vereséget nagyon nehezen dolgozták fel a debreceniek.

„Pályafutásom legrosszabb élménye volt a BATE elleni visszavágó, pedig volt olyan sérülésem, ami miatt majdnem abba kellett hagynom a focit. Mégis a boriszovi mérkőzés volt a legnagyobb trauma számomra" – mondta a dvsc.hu-nak Szakály a BATE Boriszov elleni BL-selejtezős vereségre utalva.dvsc.hu-nak Szakály a BATE Boriszov elleni BL-selejtezős vereségre utalva.

„A legrosszabb az egészben, hogy a múlt évet tettük tönkre azzal a meccsel. A csoportkör kapujában botlottunk el, ami hatalmas sokk volt a számunkra. A szívem majdnem megszakadt. Napokig nem tértem magamhoz, aludni sem tudtam, mert a mérkőzés – mint egy horrorfilm – rendre felelevenedett bennem. Volt olyan edzés, amikor nem mentünk ki, csak két órán át beszélgettünk. Mindenki elmondta, hogy élte meg a történteket, megnéztük többször a mérkőzést, és próbáltuk kibeszélni. Nem volt egyszerű lezárni" – tette hozzá Szakály, aki a jövőről is beszélt.

„A tavasszal sok rangadót itthon játszunk, fogadjuk az Újpestet, a Győrt, a Diósgyőrt, a Videotont, tehát bármi megtörténhet. Idény közben az volt a célunk, hogy felzárkózzunk az élmezőnyhöz, most ott vagyunk a dobogótól egy pontra, tehát reális esélyünk van nemzetközi indulást jelentő helyen végezni. Hogy a Videoton befogható-e? Az első pár meccset várjuk meg, hiszen a fehérváriak elég sokat mennek idegenbe, de nem szeretnék ennyire előre tekinteni. Az a lényeg, hogy ott folytassuk, ahol ősz végén abbahagytuk.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik