DVSC: Mészáros és Polekszics elutazott a CAS meghallgatására

Vágólapra másolva!
2011.03.09. 18:09
Mészáros Norbert és Vukasin Polekszics már ma délután elutazott Lausanne-ba, a nemzetközi Sportdöntőbíróság (CAS) holnapi meghallgatására – adta hírül a dvsc.hu.

A Nemzeti Sport már januárban beszámolt róla, hogy a DVSC két eltiltott játékosa, Mészáros Norbert és Vukasin Polekszics ügyében a lausanne-i székhelyű nemzetközi Sportdöntőbíróság (CAS) március 10-én hallgatja meg a két futballistát. A debreceni klub hivatalos honlapjának tájékoztatása szerint a játékosok már ma elutaztak Svájcba, a tervek szerint holnap 12 órától hallgatják meg őket, de valószínűleg nem hoz rögtön döntést a CAS.A Nemzeti Sport már januárban beszámolt róla, hogy a DVSC két eltiltott játékosa, Mészáros Norbert és Vukasin Polekszics ügyében a lausanne-i székhelyű nemzetközi Sportdöntőbíróság (CAS) március 10-én hallgatja meg a két futballistát. A debreceni klub hivatalos honlapjának tájékoztatása szerint a játékosok már ma elutaztak Svájcba, a tervek szerint holnap 12 órától hallgatják meg őket, de valószínűleg nem hoz rögtön döntést a CAS.

Mint ismert, a CAS-nál fellebbező játékosokat az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) azzal az indokkal tiltotta el, hogy nem tettek eleget a jelentési kötelezettségüknek, amikor megpróbálták őket megvesztegetni. A védőt 2011. december 31-ig, a kapust 2012. június 30-ig tiltotta el az UEFA, továbbá előbbit hétezer, utóbbit tízezer eurós büntetés befizetésére is kötelezték.

A montenegrói hálóőr enyhítés, míg Mészáros a felmentés reményében fordult a CAS-hoz.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik