DVSC: Kondás Elemér bocsánatot kért a szurkolóktól

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.08.31. 13:16
null
Kondás Elemér a Haladás elleni mérkőzésen (Fotó: Kallus György)
Kondás Elemér, a DVSC-Teva vezetőedzője eddig kitért a szurkolókkal való viszonyát firtató kérdések elől, azonban hétfő délelőtt a Debrecen Városi Televízió kamerája előtt azt kérte, ne haragudjanak rá.

„Én úgy gondolom, hogy mindenkinek megadtam és megadom a tiszteletet, amit visszafelé is elvárok természetesen. Amit mondtam, szerintem nem volt abban semmi sértő, nem is állt szándékomban megsérteni senkit, szó sincs erről, hogy akarattal valakit megsértettem volna. Ha valaki mégis ezt sértésnek vette volna, őt arra kérem, hogy ne haragudjon” – mondta Kondás Elemér, akinek teljes nyilatkozatát hétfő este sugározza a Debrecen Televízió a Hajrá! című sportműsorában.

A DVSC vezetőedzője a Haladás ellen hazai pályán elveszített bajnoki mérkőzés utáni nyilatkozatával haragította magára a drukkereket.

„A szurkoló olyan, amilyen, láttunk már olyat is, akinek teljesen mindegy, hogy mi történik, szurkol a saját csapatának, de tudjuk, hogy itt nem ez a trendi. Itt, ha jól játszol, az természetes, ha nem játszol jól, akkor meg gyenge vagy” – többek között ezt mondta Kondás Elemér.

A nyilatkozatot nem vették jó néven a debreceni ultrák: egy héttel később, a diósgyőri bajnoki mérkőzésen hatalmas nézőtéri molinón vágtak vissza.

Kondást azóta többször kérdezték a szurkolókkal való viszonyáról, de mindeddig kitért a válaszadás elől – például a NSO TV kamerája előtt is.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik