DVSC: ismét kapust keresnek – volt diósgyőrit tesztelnek

Vágólapra másolva!
2015.12.08. 16:36
A DVSC-Teva labdarúgócsapata ugyan két kapust is igazolt a nyári szünetben, és elvileg négyen is számításba vehetők az első keretnél ezen a poszton, a Nemzeti Sport Online értesülései szerint mégis új kapuvédőt keres a téli szünetben.

Mint ismeretes, a Nyíregyházáról érkező Balogh János és a Balmazújvárostól megszerzett horvát Bozidar Radosevic személyében két kapust is szerződtetett a nyáron a DVSC-Teva. Ráadásul Verpecz István, Nenad Novakovics és a 21 éves Slakta Balázs is a keret tagja. Más kérdés, hogy ősszel Verpecz, Balogh és Novakovics is sérüléssel bajlódott, utóbbi kettő jelenleg sem bevethető.

Ezért a Debrecen a téli szünetben szeretne ismét kapust szerződtetni, ami azt is jelentheti, hogy utóbbi három futballista között lehet olyan, aki távozik.

A szerb Novakovicsnak a légiósszabály is nehezíti a helyzetét, hiszen úgy is elfoglalja egy külföldi játékos „helyét” a keretben, hogy sérülése miatt egyelőre nem is számíthat rá Kondás Elemér vezetőedző.

A Loki több fronton is igyekszik körbenézni kapusposzton, vagyis rutinosabb játékosok ugyanúgy szóba jöhetnek, mint tehetséges fiatalok. Így kerülhetett képbe a korábban a Fradi utánpótlásában pallérozódó, majd a DVTK-ban is futballozó (bár bajnokin az NB I-ben lehetőséget nem kapó) 20 éves Gelei Vince is, aki a jelenlegi szezonban az NB III-as BKV Előrében szerepel. Ő próbajátékra érkezett a DVSC-hez, a mai tréningen már részt is vett.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik