DVSC: Holmant vinné a PAFC – játékosokat is ajánlhatnak érte

Vágólapra másolva!
2017.06.08. 07:20
null
Holman Dávid a Honvéd elleni májusi bajnokin (Fotó: Török Attila)
A Hajdú Online információja szerint Felcsúton kiszemelték a DVSC labdarúgóját, Holman Dávidot – a regionális portál szerint az NB I-be feljutó Puskás Akadémia jó pénzt fizetne a középpályásért, ugyanakkor a Nemzeti Sport Online úgy tudja, játékoscsere is szóba kerülhet.

 

Értesüléseink szerint Holman Dávidért cserébe a Puskás Akadémia kész lemondani az előző szezonban kölcsönben a DVSC-nél szereplő Braniszlav Danilovics, továbbá Pekár László és a fiatal Óvári Zsolt játékjogáról.

A haon.hu arról is ír – és ez is egybecseng a Nemzeti Sport információival –, hogy nem kizárt: a lejáró szerződésű kapus, Verpecz István Pakson köt ki, a tolnai zöld-fehérek a távozó Székely György helyére szerződtetnék.

Korábban beszámoltunk róla: távozott a debreceniektől Szuk Hjun Dzsun, Haris Handzic és Ivan Kelava, majd néhány nappal később Frank Feltscher is. Osváth Attila és a kapus Braniszlav Danilovics szerepelt kölcsönben a Lokinál, az ő jövőjük egyelőre kérdéses.

Egyelőre nem tudni, ki lesz a csapat vezetőedzője; állítólag a vezetőség Herczeg Andrást szeretné, de még nincs döntés az ügyben, a szakember gondolkodási időt kért.

A Puskás Akadémiával kapcsolatos hír, hogy Holman mellett a védekező középpályás Windecker József (Újpest) és az NB II-ben szereplő Fazakas Géza (Sopron) is szerepel a kiszemeltek között.

ÚGY FEST, SZIMA GÁBOR MARAD

Nincs könnyű helyzetben a Debreceni VSC-t működtető sportvállalkozás igazgatótanácsa. S nemcsak azért, mert szörnyű, idegtépő szezont zárt a hétszeres bajnok egyesület, hanem mert úgy tűnt, a céget tizenhat éve irányító Szima Gábort új többségi tulajdonos válthatja. Több lehetséges utódról is pletykáltak. Az egyik, Andy Vajna határozottan Cáfolta a szerepvállalásával kapcsolatos információt, továbbá felvetődött egy ismeretlen török milliárdos, valamint az Olympiakosz és a Nottingham Forest tulajdonosa, a görög Evangelosz Marinakisz neve is. Sőt, egy hazai, energiaitaláról híres óriáscég is szóba került lehetséges befektetőként. Ehhez képest értesüléseink szerint úgy fest, Szima Gábor mégis a helyén marad.
A DVSC-ről a Nemzeti Sport csütörtöki számában is olvashat!

 


NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A DEBRECENI VSC-NÉL
Érkezők:

Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők: Sós Bence (Mezőkövesd, ?)
Az utánpótlásból felkerültek/ profi szerződést kötöttek:

Kiszemeltek: Iszlai Bence (Haladás)
Távozók: Frank Feltscher (venezuelai), Haris Handzic (bosnyák), Ivan Kelava (horvát)
Kölcsönbe távozók: –
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Braniszlav Danilovics
(szerb, Puskás Akadémia, ?), Szuk Hjun Dzsun (dél-koreai, FC Porto – Portugália), Osváth Attila (Vasas, ?)
Távozhatnak/ érdeklődnek irántuk: Holman Dávid (Puskás Akadémia), Verpecz István (lejár a szerződése, Paks)


NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A PUSKÁS AKADÉMIA FC-NÉL
Érkezők:

Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők: Braniszlav Danilovics (szerb, Debreceni VSC), Stipe Bacelic-Grgic (horvát, Mezőkövesd), Dmitro Ljopa (ukrán, NK Osijek – horvát, ?), Lipcsei Ádám (Csákvár), Makrai Gábor (Diósgyőr, ?), Mészáros Dávid (Csákvár, ?), Branko Pauljevics (szerb, Mezőkövesd, ?), Sallai Roland (Palermo – Olaszország, ?), Vaszicsku Gergő (Budafok), Zima Ádám (Dorog)
Az utánpótlásból felkerültek:

Kiszemeltek: Fazakas Géza (Sopron), Holman Dávid (Debreceni VSC), Sós Bence (Debreceni VSC, legutóbb kölcsönben Mezőkövesd), Windecker József (Újpest)
Távozók:
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz:
Távozhatnak/ érdeklődnek irántuk:
Braniszlav Danilovics, Pekár László, Óvári Zsolt

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik