DVSC: hét év után visszatér a válogatott kapus – hivatalos

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.06.17. 16:04
A labdarúgó NB I-ben szereplő DVSC a hivatalos honlapján jelentette be, hogy szerződtette a válogatott kapust, Balogh Jánost.

Hét év után visszatér Debrecenbe Balogh János – írja a dvsc.hu. A 32 éves kapus a Lokiban nevelkedett, a hajdúsági gárdával Magyar Kupát és bajnokságot nyert, majd 2008 augusztusában féléves kölcsönszerződést kötött a skót élvonalban szereplő Hearts együttesével.

A megállapodás lejártakor a skót klub végleg megvásárolta a kapust, aki 2012-ig szolgált légiósként. Ekkor hazatért és Nyíregyházára igazolt, ahol a legutóbbi szezonban alapember volt, 25 bajnoki mérkőzésen kapott szerepet, az utolsó öt találkozón hátsérülés miatt nem léphetett pályára.

Balogh János július 1-jétől tehát ismét a DVSC játékosa, kétéves szerződést kötött. Jelenleg még rehabilitációs munkát végez a háta miatt, a tervek szerint két hét múlva csatlakozhat a csapathoz.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A DVSC-TEVÁNÁL

Érkezők: Balogh János (Nyíregyháza, szabadon igazolhatóként), Horváth Zsolt (MTK, szabadon igazolhatóként)
Kölcsönbe érkezők:

Kölcsönből visszatérők: Kovács Ádám (Soproni VSE, ?), Króner Martin (ZTE, ?), Sigér Dávid (Balmazújváros)

Az utánpótlásból felkerültek:

Kiszemeltek:Csató Martin (Győri ETO, a tavasszal kölcsönben Siófok, szabadon igazolható), Könyves Norbert (Paks), Bozidar Radosevic (horvát, Balmazújváros, szabadon igazolható), Szilvási Péter (Greuther Fürth – Németország, szabadon igazolható)
Távozók: Selim Bouadla (francia-algériai, szabadon igazolható, érdeklődnek iránta: Franciaország, Portugália),Wittrédi Dávid (szabadon igazolható)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz:
Távozhatnak:

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik