B. B. 2017.08.25 08:00 Frissítve: 2017.08.30 01:10

DVSC: furcsa helyzet – engedélyt kapott, távozhat a védő

Hamarosan szerződést bonthat a labdarúgó NB I-es Debrecen és Völgyi Dániel, aki ismét tétmérkőzésen bizonyítaná, hogy a bal lába még mindig a régi.

 

Annak idején nem kevesebb mint nyolc esztendőt húzott le a Győri ETO-nál, korábbi klubjainál rendszeresen számítottak a játékára, ám most, Debrecenben váratlanul új helyzetben találta magát. Völgyi Dániel klubváltása elé nem gördítenek akadályt a Loki vezetői, a játékos engedélyt kapott arra, hogy új csapat után nézzen.

„Némileg furcsa a helyzet, hiszen mindig mindenhol stabil kerettag voltam, ám Debrecenben megmondták, a helyi fiatalokra építenek, engem pedig a második csapathoz vezényeltek – mondta Völgyi Dániel. – Nincsen ezzel gond, elfogadtam a döntést. Becsülettel gyakoroltam a fiatalokkal, és már várom, hogy ismét tétmérkőzésen játszhassak.”

A 30 esztendős ballábas védő a tavasszal sérülés miatt három és fél hónapot kihagyott, ám a felkészülést már teljesen egészségesen kezdte el, és a nyári kemény tréningek közül egyet sem hagyott ki.

„Jó erőben érzem magam. A második csapatnál is becsülettel dolgozom, azt hiszem, egy rossz szavuk sem lehet a hozzáállásomra. Tudom, ha félvállról venném az edzéseket, magammal szúrnék ki leginkább. Engedélyt kaptam a klub elöljáróitól, hogy tárgyalhassak más csapatokkal, ám egyelőre senkivel sem egyeztem meg.”

Úgy tudjuk, a klubváltás elé annyira nem gördítenek akadályt a debreceniek, hogy Szima Gábor tulajdonos és a játékos hamarosan szerződést is bonthat. Ez azért könnyítené meg Völgyi Dániel dolgát, mert így nem kellene az idő miatt aggódnia, jövő csütörtökön ugyanis lejár az átigazolási piac.

„Meglátjuk, mit hoz a jövő. Jó korban vagyok, nemrégen múltam harminc, úgy érzem, néhány évem még lenne a legjobbak között.”


NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A DEBRECENI VSC-NÉL
Érkezők:
Bényei Balázs (Békéscsaba), Nagy Sándor (ukrajnai, Gyirmót FC Győr), Novota János (szlovákiai, Rapid Wien – Ausztria), Haris Tabakovic (svájci-bosnyák, Grasshoppers – Svájc, szabadon igazolhatóként), Tisza Tibor (Nyíregyháza Spartacus)
Kölcsönbe érkezők: Bódi Ádám (Videoton FC)
Kölcsönből visszatérők: Balogh Krisztián  (Balmazújváros), Kinyik Ákos (Budaörs), Kuti Krisztián (Cigánd), Sós Bence (Mezőkövesd), Takács Tamás (Nyíregyháza Spartacus), Varga Kevin (Cigánd)
Az utánpótlásból felkerültek/ profi szerződést kötöttek:

Kiszemeltek: Bognár István (Ferencváros), Iszlai Bence (Haladás), Miha Vidmar (szlovén, NK Radomlje – Szlovénia, szabadon igazolhatóként)
Távozók: Berdó Péter (Szolnoki MÁV, kölcsön után végleg), Ivan Bobko (ukrán, Csornomorec Odessza – Ukrajna), Dusan Brkovics (szerb, szabadon igazolható, érdeklődnek iránta: Beitar Jeruzsálem – Izrael), Frank Feltscher (svájci-venezuelai), Gafouroglou Alexisz Richárd (Nyíradony), Haris Handzic (bosnyák, HSK Zrinjski Mostar – Bosznia-Hercegovina), Holman Dávid (Slovan Bratislava – Szlovákia), Ivan Kelava (horvát, CSM Politehnica Iasi – Románia), Mócsán Erik (Debreceni EAC), Nagy Zoltán (Debreceni EAC, szabadon  igazolhatóként), Sütő Balázs (Debreceni EAC), Tóth Márk (Nyírbátori FC), Verpecz István (Paksi FC, szabadon igazolhatóként), Vincze Ákos (Tiszafüredi VSE)
Kölcsönbe távozók: Bokros Tibor (Balmazújváros, ismét kölcsönbe), Kerekes Krisztián (Budafoki MTE), Virág Ákos (Ceglédi VSE)
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Braniszlav Danilovics
(szerb, Puskás Akadémia), Osváth Attila (Vasas, onnan Puskás Akadémia), Szuk Hjun Dzsun (dél-koreai, FC Porto – Portugália)
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk: Völgyi Dániel, Ognjen Djelmic (boszniai), Derick Ogbu Chuka (nigériai)

2020.02.21 22:47:49

Labdarúgó NB I SOMOGYI ZSOLT

NS-VÉLEMÉNY. Most van lehetőség a minőségi munkára.

2020.02.20 14:56:37

Labdarúgó NB I PÓR KÁROLY, HATÁR DÁVID (infografika)

A télen Ciprus és Costa Rica is adott játékost a magyar élvonalba. Most még Brazília a 3. legnagyobb játékosbeszállítónk.

2020.02.19 21:51:49

Labdarúgó NB I VINCZE ANDRÁS

ALAPVONAL. Miért ne lehetne a rivaldába helyezni a fiatal magyar focistákat, s meddig kell még plusz anyagi ösztönzést, rendeletbe foglalt direktívákat adni ahhoz, hogy kiderüljön, nem is ügyetlenebbek a hazaiak?

2020.02.19 17:10:02

Labdarúgó NB I KOCSMÁR-TÓTH ISTVÁN

Muszliu a 89. percben használta ki az újpesti védők határozatlanságát és lőtte tovább a Vidit a Magyar Kupában.

2020.02.18 22:03:58

Labdarúgó NB I THURY GÁBOR

NS-VÉLEMÉNY. A brazil kapus pedig a Kisvárdával packázott.