DVSC: Dombi Tibor rosszul lett, edzésről vitték kórházba

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.09.30. 19:13
null
Kórházba került Dombi Tibor, de a vizsgálatok után haza engedték (Fotó: NS-archív)
A hajdupress.hu arról számolt be, hogy a DVSC-Teva labdarúgócsapatának karizmatikus játékosa, Dombi Tibor rosszul lett a mai edzésen, és kórházba is szállították.

 

A 40 éves szélső vérnyomása vészesen ingadozott, vércukra lezuhant, gyomorpanaszai voltak, állítólag még az eszméletét is elvesztette.

Társai a pallagi edzőcentrumban nagyon megijedtek, először infarktusra gyanakodtak. Dombit a debreceni klinikára szállították.

A Nemzeti Sport elérte Dombi Tibort, aki a kórházban a leleteire várt.

„Hú, nagyon rosszul lettem – idézte fel a történteket a 35-szörös válogatott szélső. – Éhes voltam, gyorsan ettem két almát és egy szendvicset, aztán éreztem, hogy baj van. Lefektettek, kaptam egy vérnyomáscsökkentőt, de nem lett jobb a helyzet: az egyik pillanatban szörnyű melegem volt, aztán vacogtam, úgy fáztam, majd megint melegem lett. Kijött a mentő, de addigra hánytam egyet, és utána jobban lettem. Behoztak a Klinikára, alaposan megvizsgáltak, eddig minden lelet negatív, de egy eredményre még várni kell. De most már nincs baj, azt hiszem, túl vagyok a nehezén, de az tényleg nagyon nehéz volt – még soha nem éreztem magam ennyire rosszul.”

A dvsc.hu beszámolója szerint nincs nagy baj:Dombi Tibor leletei rendben vannak, korábbi panaszai elmúltak, és kedd este már haza is engedték.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik