nemzetisport.hu 2015.07.14 10:36 Frissítve: 2015.07.14 12:16

DVSC: Coulibalynak francia ajánlatai is vannak

Mint megírtuk, Adamo Coulibaly visszatérhet a DVSC NB I-es labdarúgócsapatához. A játékos szűkszavúan elismerte, hogy van esély a közös folytatásra, de francia ajánlatai is vannak. 

A francia csatár a hétvégén a helyszínen nézte végig a Loki Nagybánya elleni (3–1) felkészülési mérkőzését, hogy aztán azon melegében tárgyalóasztalhoz üljön a DVSC vezetőivel. Hogy a négy fal között mi hangzott el, az természetesen nem publikus, ám egyvalami biztos, a Loki elöljárói és a csatár is szívesen folytatná a régebbi közös kalandot. A szándék tehát egyik félből sem hiányzik, sőt…

Adamo Coulibalyt hétfő délután franciaországi telefonszámán értük utol, a hangzavarból s a körülötte hallható, hangos francia beszélgetésből úgy tűnt, a csatár a tárgyalásokat követően hazautazott, hogy aztán alighanem napokon, órákon belül meghozza a döntését. Vajon van-e min gondolkodnia a támadónak?

„Ne haragudjanak, nem mondhatok semmit – felelte a vonal túlsó végén a beszélgetésre mindig nyitott Adamo Coulibaly. – Nem szeretnék semminek elébe szaladni, majd meglátjuk, mit hoz a jövő számomra. Maradjunk annyiban, van rá esély, hogy visszatérjek Debrecenbe."

A francia támadó kétszeres NB I-es gólkirálynak vallhatja magát, a 2011–2012-es szezonban 20, egy idénnyel később 18 találattal zárt az élen a DVSC játékosaként.

A Loki örömmel látná újra egykori csatárát, a folytatásra ő is hajlik, az egyedüli bökkenő, ami befolyásolhatja a megegyezést, hogy a labdarúgónak van további két ajánlata. A harmincnegyedik életévét augusztusban betöltő Adamo Coulibalyt két francia egyesület is vinné, de sokat számíthat, hogy a gólerős futballista szeretett Debrecenben élni, s ha az ajánlatok súlya közel azonos lesz, minden bizonnyal a Loki által elé tett papírt írja alá.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A DVSC-TEVÁNÁL

Érkezők: Balogh János (Nyíregyháza, szabadon igazolhatóként), Geoffrey Castillion (holland, Universitatea Cluj – Románia), Horváth Zsolt (MTK, szabadon igazolhatóként), Bozidar Radosevic (horvát, Balmazújváros, szabadon igazolhatóként), Szilvási Péter (Greuther Fürth – Németország, szabadon igazolhatóként)
Kölcsönbe érkezők:

Kölcsönből visszatérők: Kertész Tamás (DVSC, ?), Kovács Ádám (Soproni VSE), Sigér Dávid (Balmazújváros), Szécsi Gergő (Kisvárda)

Az utánpótlásból felkerültek:

Kiszemeltek: Adamo Coulibaly (francia, Lens – Franciaország, szabadon igazolható)
Távozók: Selim Bouadla (francia-algériai, Académica Coimbra – Portugália, szabadon igazolhatóként), Króner Martin (ZTE, kölcsön után végleg), Wittrédi Dávid (szabadon igazolható)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz:
Távozhatnak:

 

A Nemzeti Sport digitális formában - az e-újságért kattintson ide!

2017.11.20 23:53:13

Labdarúgó NB I S. TÓTH JÁNOS

NS-VÉLEMÉNY. Majd’ két év lett volna arra, hogy a komplexumnak gazdát találjanak.

2017.11.20 15:27:31

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Knezevic egy mutatóban megelőzi, egy másikban követi Scsepovicsot – külföldi gólvágók nyomában.

2017.11.19 12:25:20

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Pintér Attila: A bentmaradás a cél, merészebb célokat a következő szezontól tűzhetünk ki.

2017.11.19 00:12:42

Labdarúgó NB I SOMOGYI ZSOLT

NS-VÉLEMÉNY. A Megyeri úti ősz azt sugallja, mindenkinek jobb így, ha nincsenek nézők.

2017.11.18 22:06:03

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Vignjevics sem volt csalódott • Böde a padlón, majd búcsúzóban • Gróf munkában.