nemzetisport.hu 2015.07.14 10:36 Frissítve: 2015.07.14 12:16

DVSC: Coulibalynak francia ajánlatai is vannak

Mint megírtuk, Adamo Coulibaly visszatérhet a DVSC NB I-es labdarúgócsapatához. A játékos szűkszavúan elismerte, hogy van esély a közös folytatásra, de francia ajánlatai is vannak. 

A francia csatár a hétvégén a helyszínen nézte végig a Loki Nagybánya elleni (3–1) felkészülési mérkőzését, hogy aztán azon melegében tárgyalóasztalhoz üljön a DVSC vezetőivel. Hogy a négy fal között mi hangzott el, az természetesen nem publikus, ám egyvalami biztos, a Loki elöljárói és a csatár is szívesen folytatná a régebbi közös kalandot. A szándék tehát egyik félből sem hiányzik, sőt…

Adamo Coulibalyt hétfő délután franciaországi telefonszámán értük utol, a hangzavarból s a körülötte hallható, hangos francia beszélgetésből úgy tűnt, a csatár a tárgyalásokat követően hazautazott, hogy aztán alighanem napokon, órákon belül meghozza a döntését. Vajon van-e min gondolkodnia a támadónak?

„Ne haragudjanak, nem mondhatok semmit – felelte a vonal túlsó végén a beszélgetésre mindig nyitott Adamo Coulibaly. – Nem szeretnék semminek elébe szaladni, majd meglátjuk, mit hoz a jövő számomra. Maradjunk annyiban, van rá esély, hogy visszatérjek Debrecenbe."

A francia támadó kétszeres NB I-es gólkirálynak vallhatja magát, a 2011–2012-es szezonban 20, egy idénnyel később 18 találattal zárt az élen a DVSC játékosaként.

A Loki örömmel látná újra egykori csatárát, a folytatásra ő is hajlik, az egyedüli bökkenő, ami befolyásolhatja a megegyezést, hogy a labdarúgónak van további két ajánlata. A harmincnegyedik életévét augusztusban betöltő Adamo Coulibalyt két francia egyesület is vinné, de sokat számíthat, hogy a gólerős futballista szeretett Debrecenben élni, s ha az ajánlatok súlya közel azonos lesz, minden bizonnyal a Loki által elé tett papírt írja alá.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A DVSC-TEVÁNÁL

Érkezők: Balogh János (Nyíregyháza, szabadon igazolhatóként), Geoffrey Castillion (holland, Universitatea Cluj – Románia), Horváth Zsolt (MTK, szabadon igazolhatóként), Bozidar Radosevic (horvát, Balmazújváros, szabadon igazolhatóként), Szilvási Péter (Greuther Fürth – Németország, szabadon igazolhatóként)
Kölcsönbe érkezők:

Kölcsönből visszatérők: Kertész Tamás (DVSC, ?), Kovács Ádám (Soproni VSE), Sigér Dávid (Balmazújváros), Szécsi Gergő (Kisvárda)

Az utánpótlásból felkerültek:

Kiszemeltek: Adamo Coulibaly (francia, Lens – Franciaország, szabadon igazolható)
Távozók: Selim Bouadla (francia-algériai, Académica Coimbra – Portugália, szabadon igazolhatóként), Króner Martin (ZTE, kölcsön után végleg), Wittrédi Dávid (szabadon igazolható)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz:
Távozhatnak:

 

A Nemzeti Sport digitális formában - az e-újságért kattintson ide!

2018.02.20 22:08:10

Labdarúgó NB I THURY GÁBOR

ALAPVONAL. Azért pedig ne kelljen már elnézést kérni – pontosabban a tényektől elvonatkoztatni –, ha egyes történések kapcsán bele-belebotlunk a honi futball történetének legsötétebb fejezeteibe, s ennek kapcsán megírjuk valakiről az igazat.

2018.02.20 17:55:09

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

A Debrecen otthon kapott ki, s került nehéz helyzetbe • Az Újpest és a Paks meccse elmaradt.

2018.02.19 23:18:11

Labdarúgó NB I P. K.

NB I-ES TAVASZVÁRÓ I. Ez az igazi Haladás? 11 mérkőzés óta veretlen a Hipp-csapat.

2018.02.18 23:16:53

Labdarúgó NB I DLUSZTUS IMRE

ALAPVONAL. A grund attól attól volt igazán hatékony, hogy az önfeledten, szeretetből játszó, így speciális játékintelligenciát és kiváló erőnlétet szerző gyerekek mellett, mögött állt egy mester, egy édesapa, aki tudott futballozni, netán maga is edző volt.

2018.02.17 12:51:38

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

A zöld-fehérek hazai pályán már három góllal vezettek a Domzale ellen, de a végén kétszer is betaláltak a szlovénok.