DVSC: Coulibaly a havat és gyomrát okolja a késésért

Vágólapra másolva!
2013.01.22. 13:44
Adamo Coulibaly magyarázatot adott arra, miért késett majd' két hetet a labdarúgó NB I-ben szereplő DVSC-Teva téli felkészüléséről. A gólerős támadó elmondta: gyomorbetegsége és a havazás is hátráltatta a mielőbbi visszatérésben.

„A téli szünet vége felé meglátogattam az Afrikában élő rokonaimat – válaszolta a késése okait firtató kérdésre az elefántcsontparti származású támadó a haon.hu-nak. – Ott hirtelen megbetegedtem, a gyomrommal akadtak gondok, orvoshoz kerültem, hat napig nem tudtam semmit sem csinálni, csak feküdtem, és emiatt eléggé legyengültem. Mire felépültem, Debrecenben már elkezdődött a felkészülés. Visszamentem Párizsba az autómért, és Magyarország felé vettem az irányt, ám az utazás az európai hóhelyzet miatt néhány napot igénybe vett, ezért késve futottam be.”haon.hu-nak. – Ott hirtelen megbetegedtem, a gyomrommal akadtak gondok, orvoshoz kerültem, hat napig nem tudtam semmit sem csinálni, csak feküdtem, és emiatt eléggé legyengültem. Mire felépültem, Debrecenben már elkezdődött a felkészülés. Visszamentem Párizsba az autómért, és Magyarország felé vettem az irányt, ám az utazás az európai hóhelyzet miatt néhány napot igénybe vett, ezért késve futottam be.”

A góllövőlistát 11 találattal vezető Coulibaly beszélt jövőjéről is, ám semmi biztosat nem tudott még mondani.

„Sajnos, a jövőmmel kapcsolatban még semmi biztosat nem tudok mondani, kétszer már tárgyaltunk az elnök úrral, de további egyeztetések következnek. Megvárjuk, hogy befut-e egy megfelelő ajánlat értem, amely a DVSC és az én számomra is előnyös” – tette hozzá a 31 esztendős csatár.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik