DVSC: Belgiummal szemben a biztos háttér döntött - Sidibe

Vágólapra másolva!
2012.06.04. 16:18
Címkék
Négy és fél éve távozott Debrecenből Ibrahima Sidibe, a 31 éves szenegáli labdarúgó, de elmondása szerint mindvégig tartotta a kapcsolatot a vezetőkkel. A DVSC Tevával hároméves szerződést kötő csatár döntésében nagy szerepet játszott a családja.

„Négy és fél éve, hogy eljöttem, ám nem szakítottam meg a kapcsolatot a vezetőkkel. A feleségem magyar, és amikor időnként hazajöttünk, Szima Gábor elnök úr mindig hívott, hogy nézzük meg együtt a Loki meccsét” – nyilatkozta Ibrahima Sidibe a dvsc.hu-nak.

A támadó Debrecenből a belga élvonalbeli Sint-Truidenhez igazolt 2008-ban, majd onnan a Beerschothoz igazolt, ahonnét a klub anyagi problémái miatt távozott, és szerződött fél évre a Westerlóhoz. Sidibe hangsúlyozta, a biztos háttér miatt is döntött úgy, hogy Belgium helyett Debrecenben folytatja pályafutását.

„Nem szerettem a Beerschotnál futballozni, sok problémám volt az elnökkel, ezért mindenképpen el akartam onnan jönni. Pénzügyi gondok akadtak a klubnál, nem kaptam fizetést, és egy családos embernek így nem könnyű. A feleségemre – aki mindent feladott, hogy eljöhessen velem Belgiumba – és a másfél éves kislányomra is gondolni kellett, muszáj volt eltartanom őket, az én dolgom, hogy vigyázzak rájuk, gondoskodjam róluk” – mutatott rá döntésének hátterére Sidibe.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik