DVSC: Máté szervezete kimerült, Varga nem játszik az FTC ellen

Vágólapra másolva!
2015.11.26. 11:56
Varga József, a DVSC labdarúgója sérülése miatt nem játszik a Ferencváros ellen, Kulcsár Tamás mellett pedig Máté Péter sem léphet már pályára az idén.

A dvsc.hu tájékoztatást adott sérültjei állapotáról. Zsidai László felépült, a héten a csapattal edz, de még kérdéses, hogy játszhat-e szombaton, a Ferencváros ellen. Varga József biztosan nem lesz ott a Groupama Arénában, ugyanis a héten még Dankó Mihály rehabilitációs edzővel készül, jövő hét elején csatlakozik az együtteshez. Zsidai László felépült, a héten a csapattal edz, de még kérdéses, hogy játszhat-e szombaton, a Ferencváros ellen. Varga József biztosan nem lesz ott a Groupama Arénában, ugyanis a héten még Dankó Mihály rehabilitációs edzővel készül, jövő hét elején csatlakozik az együtteshez.

Máté Péter ebben az évben már nem léphet pályára. A védő az egyik tréning után gyengeségre panaszkodott, az orvosok első körben vírusos influenzára gondoltak, de a sorozatos vizsgálatok kiderítették, hogy kimerült a szervezete. Egyhetes pihenőt ajánlottak neki infúziókúrával egybekötve. Az edzéseket a jövő héten kezdi, ugyanakkor ebben az évben már nem futballozhat, jövőre azonban elkezdi a felkészülést a csapattal. Addig egyéni program alapján gyakorol.

Nenad Novakovics kontroll CT-n járt, aminek a kiértékelésére még várnia kell. A gerincműtéten átesett Balogh János hétfőn kötözésen volt, mert elfertőződött a sebe. Két hét múlva kontroll, addig csak könnyített tornát végezhet otthon.

Kulcsár Tamás állapotáról már beszámoltunk, a csatár alkarját megműtötték, ebben az évben már ő sem játszhat.

17. FORDULÓ
Időpont Mérkőzés Játékvezető
November 28., szombat
15.30 Vasas–Puskás Akadémia
Vad II István
15.30 Honvéd–Békéscsaba Szabó Zsolt
15.30 Haladás–Újpest Solymosi Péter
15.30 DVTK–Paks Farkas Ádám
15.30 Videoton–MTK (Tv: M4) Bognár Tamás
18.00 FTC–DVSC (Tv: M4)Kassai Viktor

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik