DVSC: a válogatott kapus Kecskemétre igazol - hivatalos

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.12.19. 14:44
null
Vukasin Polekszics Kecskemétre kerül kölcsönbe
A labdarúgó NB I-ben szereplő DVSC-Teva a hivatalos honlapján jelentette be, hogy Vukasin Polekszics a KTE-Phoenix Mecanónál folytatja a pályafutását. A montenegrói válogatott kapus a szezon végéig kölcsönbe kerül a kecskemétiekhez.

 

 

„Vukasin Polekszics hat évvel ezelőtt igazolt Debrecenbe. Az elmúlt két idényben kevés szerephez jutott Nenad Novakovics és Verpecz István mellett, ezért a több játéklehetőség reményében váltani szeretett volna” – olvasható a dvsc.hu-n megjelent közleményben.

Polekszics január 1-től fél évre kölcsönbe kerül a bajnoki rivális Kecskeméthez, ám a debreceniek tájékoztatása szerint az is elképzelhető, hogy hosszabb távon a KTE futballistája lesz.

A 31 éves montenegrói eddig 84 tétmérkőzésen szerepelt a DVSC első csapatában, Nenad Novakovics és Verpecz István mellett azonban az utóbbi időben kevés játéklehetőséget kapott, harmadik számú kapussá vált.

Polekszics a 2013–2014-es idényben mindössze egy Magyar Kupa-meccsen (a Dunaújváros ellen) léphetett pályára a DVSC-ben.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A KTE-PHOENIX MECANÓNÁL
Érkezők: Vukasin Polekszics (montenegrói, DVSC-Teva – kölcsönben)
Távozott/távozhat:
Kiszemeltek:
TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A DEBRECENI VSC-TEVÁNÁL
Érkezők: Balajti Ádám (kölcsönből vissza,?)
Távozott/távozhat: Vukasin Polekszics (montenegrói, Kecskeméti TE – kölcsönbe)
Kiszemeltek:

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik