DVSC: a Denizlispor megegyezett Coulibalyval - sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.06.07. 22:06
Helyi sajtóértesülés szerint a török másodosztályban szereplő Denizlispor labdarúgócsapata szóban megegyezett Adamo Coulibalyval, a DVSC-Teva csatárával.

Az egyik török szakportál úgy tudja, hogy Coulibaly szombaton orvosi vizsgálatra érkezik a Denizlisporhoz. A szenegáli származású, francia születésű csatár 18 találattal az NB I gólkirálya lett a 2012–2013-as idényben, szerződése azonban a nyáron lejár, és több klubbal is szóba hozták már az utóbbi napokban. Többek között a Győri ETO is érdeklődött iránta, de a 31 éves támadó a jelek szerint a török másodosztályban legutóbb a 11. helyen végző Denizlisport választja.

Úgy tűnik, a török klub egy plusz egy évre szerzi meg Coulibalyt. Legalábbis a Denizlispor elnöke szerint.

Urkay Suleiman a denizliyeniolay.com.tr-nek elmondta, hogy május óta egyeztetnek a debreceni támadóval, akivel egy plusz egyéves szerződést kötnének. Állítólag Coulibalyval szóban már meg is egyeztek.

A török másodosztály 11. helyén végző csapat nagy változásokat tervez, Urkay Suleiman szerint legalább hét új játékos érkezik majd a csapathoz, amely szeretné, ha a legerősebb lenne a másodosztályban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik