Dunaújváros: „Nem pánikolunk, maradunk az NB I-ben”

Vágólapra másolva!
2014.08.27. 13:23
Zsótér Donát, a labdarúgó NB I-ben szereplő Dunaújváros PASE futballistája szerint csapata a gyenge kezdés ellenére biztosan nem fog kiesni az élvonalból.

„Hogy bennmarad-e a Dunaújváros? Erre egyértelmű a válaszom: igen! A klub háttere rendben van, a csapat játékosai azonos hullámhosszon mozognak. Négy bajnokit játszottunk, és két pontunk van, de nem pánikolunk sem mi, sem a vezetők. Hiszünk az elvégzett munkában, és biztos vagyok benne, hogy elérjük a céljainkat” – mondta a delmagyar.hu-nak Zsótér, aki magát is jellemezte pár mondatban.delmagyar.hu-nak Zsótér, aki magát is jellemezte pár mondatban.

„Nehéz eset vagyok. Megvan bennem a kellő vagányság: nem teszek különbséget fiatal és idősebb, tapasztaltabb csapattárs között. Bárki ellen meg merem csinálni a cselt, ha úgy érzem. Másrészt csak rajtam múlik, hogy mennyire viszem. A tehetség, az alázat, az akarat megvan bennem, de a sikerességhez kell a jó értelemben vett csibészség is” – mondta a kölcsönben szereplő Zsótér.

A dunaújvárosiak legközelebb szerdán, 18.30 órakor lépnek pályára – ekkor pótolják a a Ferencváros elleni találkozót, amely a Chelsea elleni stadionavató miatt elmaradt az NB I 3. fordulójából.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik