Dunaújváros: horvát belső védőt szerződtettek

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.06.20. 08:35
A labdarúgó NB I-be feljutó Dunaújváros PASE első nyári átigazolásaként szerződtette a horvát belső védőt, Dino Gavricot.

Nem először kerül szóba a horvát játékos Magyarországra szerződése, szűk egy évvel ezelőtt már próbajátékon járt a Kaposvárnál, ott azonban végül nem volt maradása. Most az NB II-ben második helyen végző, így az élvonalba jutó Dunaújvárossal kétéves szerződést kötött.próbajátékon járt a Kaposvárnál, ott azonban végül nem volt maradása. Most az NB II-ben második helyen végző, így az élvonalba jutó Dunaújvárossal kétéves szerződést kötött.

„Menedzserem, Mario Mestrovic mesélt a klubról, a csapat történelmi múltjáról. Ő ajánlotta számomra ezt a lehetőséget – mondta Gavric a dpase.hu-nak. – Az új feladat nekem kihívást jelent, de egyben bizonyítani szeretnék Magyarországon. Elsőként Dobos Barnának és a klub vezetésének mondok köszönetet, hogy a csapat játékosa lehetek. Nagyon várom már a hétfői edzést, hiszen akkor találkozom új játékostársaimmal. Remélem, hogy játékommal minél több sikerhez tudom hozzásegíteni a klubbot.”

A 25 esztendős, 188 centiméter magas jobblábas belső védő Eszéken kezdte pályafutását, majd játszott a lengyel Widzew Lódzban, legutóbb pedig a ciprusi Paralimni tagja volt.

A Dunaújváros-PASE labdarúgói szerda óta orvosi vizsgálatokon vettek részt, hétfőn pedig megkezdődnek az edzések is az élvonalba feljutó csapatnál.

„Öt hét áll rendelkezésünkre, ez alatt kell a lehető legjobban felkészülnünk a bajnoki sorozatra. Június 25- től kezdjük a felkészülést, a második héten Ausztriában szeretnénk edzőtáborozni" – mondta a klub csütörtöki tájékoztatóján Dobos Barna vezetőedző, aki az NB I-ben is irányítja majd a csapatot.

A felkészülésben már nem vesz részt Bartus Balázs, Goran Beleuc és David Perovics.

Jelenleg a tervezés fázisában van a stadion fejlesztése, a világítás kiépítése. A klub vezetői mindent megtesznek, hogy ez a lehető legrövidebb idő alatt megvalósuljon, addig is Székesfehérvárott szeretnék fogadni ellenfeleiket.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A DUNAÚJVÁROSNÁL
Érkezők: Dino Gavric (horvát, Paralimni – Ciprus)
Távozott/távozhat: Bartus Balázs (?), Goran Beleuc (szerb, ?), David Perovics (szerb)
Kiszemeltek: Dominik Fótyik (Kazincbarcika), Harsányi Zoltán (Mezőkövesd-Zsóry), Horváth Tamás (Mezőkövesd-Zsóry), Papp Máté (Videoton), Simon Attila (MVM-Paks), Szatmári Lóránd (PMFC)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik