Döntöttek: felbontják Aczél Zoltán szerződését

Vágólapra másolva!
2011.12.14. 19:32
null
Aczél Zoltán nem folytathatja a munkát a Haladásnál (Fotó: Veres Viktor)
Címkék
A Haladás NB I-es labdarúgócsapatánál ma délután rendkívüli tulajdonosi taggyűlést tartottak, a megbeszélésen eldőlt, hogy a szombathelyi klub szerződést bont Aczél Zoltán vezetőedzővel.

Szerda délután négy óra helyett fél ötkor kezdődött a Haladás rendkívüli tulajdonosi taggyűlése, amely Aczél Zoltán vezetőedző szombathelyi jövőjéről volt hivatott dönteni.

A megbeszélés után a klub a hivatalos honlapján jelentette be, hogy felbontják a vesztegetéssel és kötelességszegéssel gyanúsított szakember szerződését, arról viszont még nem egyeztek meg a felek, hogy Aczéltól közös megegyezéssel köszönjenek el vagy rendkívüli felmondással.

Aczél utódja a jelenleg az NB II-es FC Ajka vezetőedzőjeként dolgozó Artner Tamás vagy a Haladás NB III-as csapatánál dolgozó Tóth László lesz, ebben a kérdésben a jövő héten várható döntés.

TÓTH MIKLÓS ÜGYVEZETŐ ACZÉL ZOLTÁN MENESZTÉSÉRŐL


EDZŐVÁLTÁSOK A 2011–2012-ES NB I-ES IDÉNYBEN
2011. augusztus 10.: Újpest, Mészöly Géza helyett Zoran Szpisljak
2011. augusztus 15.: Vasas, Komjáti András helyett Marijan Vlak
2011. augusztus 16.: FTC, Prukner László helyett Nagy Tamás (megbízottként), augusztus 30.: Détári Lajost nevezték ki szakmai igazgatónak
2011. szeptember 1.: ZTE, Csank János helyett Prukner László
2011. október 24.: Lombard FC Pápa, Véber György helyett Bene Ferenc
2011. november 23.: Kecskeméti TE, Tomiszlav Szivics helyett, december 13.: Török Lászlót nevezték ki szakmai igazgatónak
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik