Debrecen: Kiss Zoltánra számítanának, rajta múlik, hogy marad-e

Vágólapra másolva!
2011.01.03. 12:57
A DVSC labdarúgócsapata megerősítette a Nemzeti Sport korábbi információit, miszerint Kiss Zoltán szabadon igazolhatóvá vált, miután a klub nem tudott megállapodni a futballista lejáró szerződésének meghosszabbításáról. A debreceni csapat hivatalos honlapjának tájékoztatása szerint a 30 éves játékosra továbbra is számítanának, elsősorban rajta múlik, lesz-e megállapodás.

„December harmincegyedikén lejárt a szerződése Kiss Zoltánnak, a DVSC-TEVA középpályásának, és még nem tudni, hogy alakul a játékos jövője. A Loki vezetőitől kapott információk szerint a harminc esztendős labdarúgónak december elején szerződést ajánlott a klub ugyanazokkal az anyagi feltételekkel, mint az elmúlt két évben volt. A játékos gondolkodási időt kért, majd a felek karácsony előtt folytatták a tárgyalást, ám megállapodás nem született. A klub szeretné, ha Kiss Zoltán Debrecenben folytatná, de természetesen reális anyagi feltételek mellett. A döntés a játékos kezében van" – olvasható a DVSC hivatalos honlapján.

A játékos korábban a Nemzeti Sport kérdésére nyilatkozott a jövőjéről, elmondta, könnyen lehet, hogy a távozás mellett dönt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik