Bp. Honvéd: Sadjo Haman Eto'óval játszhat együtt a válogatottban

Vágólapra másolva!
2010.09.21. 10:58
Sadjo Haman az utóbbi időben jó teljesítményt nyújt a Budapest Honvédban, és erre a kameruni labdarúgó-válogatott szakmai stábja is felfigyelt: a kispestiek légiósa meghívót kap a nemzeti csapatba.

A napokban Budapestre érkezett az afrikai ország németországi játékosmegfigyelője, hogy személyesen is elbeszélgessen a futballistával, s megnézze, milyen körülmények között dolgozik. A jelek szerint Sadjo Haman hamarosan pályára lép a Gabon elleni felkészülési mérkőzésen – azaz a világsztár Samuel Eto'óval játszhat egy csapatban.

„Nagyon jólesett, hogy Magyarországra utaztak miattam. A megfigyelő elmondta, hogy hamarosan postázzák számomra a meghívót. Meggyőző volt a játékom, ugyanis háromszor-négyszer is megnéztek az elmúlt hetekben-hónapokban. Jó lesz Samuel Eto'óval együtt szerepelni, igaz, én őt korábbról ismerem. Noha sok rosszat hallani róla, a sok pénze miatt rengeteg az irigye, valójában rendkívül kedves srác. Remélem, otthon is tudom bizonyítani, hogy nemcsak futni, hanem futballozni is tudok" – mondta Sadjo Haman a Nemzeti Sportnak.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik