Honvéd: Ez nem pontozásos sportág - Ivancsics Gellért

Vágólapra másolva!
2012.10.03. 17:40
Ivancsics Gellért, a labdarúgó NB I-ben szereplő Budapest Honvéd ideiglenes – Kemenes Szabolcs négymérkőzéses eltiltása miatt – csapatkapitánya egyelőre keresi régi, góllövő formáját, bár szerinte a lényeg, hogy a csapat jól szerepeljen.

„A kapufát többször is eltaláltam már, de mivel a labdarúgás nem pontozásos sportág, ezért ez nem sokat nyom a latban. Nagyon örültem idénybeli első gólomnak. Közhely, amit mondok, de igaz. Úgy gondolom, nem az a lényeg, hogy ki lövi a gólt, hanem az, hogy a csapat megnyerje a meccset. Akkor sem vagyok elégedetlen, ha „csak" gólpasszal segítem a csapatot. Kecskeméten volt egy jó kísérletem a góllövésre, de azt sajnos kivédte a kapus, viszont Délczeg Gergelynek adtam egy gólpasszt. Kár, hogy pont nélkül tértünk haza a Széktói Stadionból" – nyilatkozta Ivancsics Gellért a klub hivatalos oldalának.klub hivatalos oldalának.

„Hatalmas megtiszteltetés a Honvéd csapatkapitányának lenni, még akkor is, ha az négy meccsre szól csak. Szabi akadályoztatása esetén Debreceni Andris és én látom el a csapatkapitányi tisztséget. Ezt a megtisztelő feladatot most én kaptam Marco Rossitól, ami, úgy gondolom, megelőlegezett bizalom volt a tréner részéről" – tette hozzá a 25 éves középpályás.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik