Bp. Honvéd: Debreceni már nagyon menne egy csapathoz

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.07.02. 09:43
Hosszú, kínkeserves időszakot hagyott maga mögött Debreceni András. Kispesten hónapok óta partvonalon kívülre került, a felnőttcsapatnak még a közelébe sem mehetett, az ok nem XIX. kerületi jelenség: ha a játékos nem hosszabbítja meg lejáró szerződését, az utolsó hónapokban hirtelen a lelátón találhatja magát. Június 30-án azonban szabad madárként reppenhetett ki a Bozsik József Stadion kapuján, a kérdés, merre veszi az irányt.

„Nem voltam még ilyen szituációban – mesélte a Nemzeti Sport megkeresésére Debreceni András. – A bizonytalanság immár hosszú hónapok óta állandó partnerem, a türelmetlenség pedig szép lassan csatlakozott hozzá. Már nagyon mennék egy csapathoz, vannak is érdeklődők, itthonról többen is, de ki tudja, a végén az is lehet, hogy külföldön kötök ki. Egy biztos: minél előbb, minél jobb helyre szeretnék kerülni.”Debreceni András. – A bizonytalanság immár hosszú hónapok óta állandó partnerem, a türelmetlenség pedig szép lassan csatlakozott hozzá. Már nagyon mennék egy csapathoz, vannak is érdeklődők, itthonról többen is, de ki tudja, a végén az is lehet, hogy külföldön kötök ki. Egy biztos: minél előbb, minél jobb helyre szeretnék kerülni.”

A Bozsik-stadion kapuját azért még nem zárta be maga mögött teljesen a 24 éves hátvéd, amíg nem talál magának csapatot, hétfőtől az NB III-as együttessel gyakorolhat.

„Eddig egyedül tréningeztem, az elmúlt két hétben a saját hajcsárom voltam – mondta Debreceni András. – A részletekre is odafigyeltem, nem ettem csülköt zúzapörkölttel, egy labdarúgónál az étkezés is fontos. Közben nézegettem az átigazolási híreket, de megmondom őszintén, most már kizárólag a saját sorsom érdekel.”

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik