Bp. Honvéd: a litván próbázó távozik, Apostu és Vidovics még marad

Vágólapra másolva!
2012.02.09. 10:09
Címkék
A Budapest Honvéd tegnap két felkészülési mérkőzésen kétszer is legyőzte a Haladást. A második, 5–1-re megnyert meccsen több próbajátékos is játszott a kispestieknél, akikről Supka Attila vezetőedző nyilatkozott a Nemzeti Sportnak a találkozót követően.





„Azért nem kell felfújni ezt a valóban szép győzelmet – mondta Supka Attila, a Budapest Honvéd vezetőedzője a tegnapi, 5–1-es győzelem után. – Motiváltan, kiválóan futballoztunk, de messzemenő következtetéseket nem szabad levonni ebből a kilencven percből, annak ellenére, hogy a Haladás majdnem a komplett csapatával állt ki, s csak az utolsó percben tudott szépíteni.”

„A próbajátékosok közül a litván Vygantas Zubaviciusnak megköszöntük az ittlétét, nem kívánjuk átigazolni. A montenegrói bal oldali védő, a huszonhárom esztendős, legutóbb a Levszki Szófiában futballozó Marko Vidovics és a korábban a Nyíregyházán és Diósgyőrben is játszó huszonkilenc éves román csatár, Bogdan Apostu szombatig velünk marad, azután döntünk, kapnak-e szerződést vagy sem. Továbbra is talpsérüléssel bajlódik, de már futómunkát végezhet Horváth Adrián, s lehet, hogy a bal oldali védő, Novák Alexisz térdét mégsem kell megműteni, két orvos amondó, szükség van a beavatkozásra, egy pedig úgy véli, nem kell megoperálni a játékos lábát. Legközelebb szombaton a szlovákiai Zlaté Moravce együttesével mérjük össze tudásunkat Aranyosmaróton” – mondta a szakember a próbajátékosokról, illetve a sérültekről.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik