Béltekynek nem üzleti befektetés a Budafok; Bodó Bánhidivel az NB II-be is elmenne

L. P. I.L. P. I.
Vágólapra másolva!
2020.06.08. 22:38
A Nemzeti Sport keddi számából ajánljuk.

Bélteky Róbert, a feljutó Budafok ausztrál-magyar tulajdonosa futballkultúrát is szeretne építeni. A következő idényben gondtalan bennmaradást remél, hiszen parkolóház-láncolatából szerinte lesz annyi pénze a klubnak, hogy ne lógjon ki lefelé. Bodnár Zalán interjúja.
Bélteky Róbert, a feljutó Budafok ausztrál-magyar tulajdonosa futballkultúrát is szeretne építeni.
A következő idényben gondtalan bennmaradást remél, hiszen parkolóház-láncolatából szerinte lesz annyi pénze a klubnak, hogy ne lógjon ki lefelé. Bodnár Zalán interjúja.

Waltner Róbert becsületes játékot ígér. A kieső Kaposvár vezetőedzője a debreceni ikszre és játékosaira is büszke, és a másodosztályban is folytatná a munkát a nyilván átalakuló csapattal – Zombori András interjúja. Az OTP Bank Liga vasárnap véget érő 27. és kedden kezdődő 28. fordulójáról három oldalon.

Bodó Richárd Bánhidi Bencével akár az NB II-be is elmenne játszani. A Szeged kézilabdacsapatának válogatott balátlövője Nagy Péternek elmondta, hosszú sérülése után az a tapasztalata, hogy legközelebb türelmesebbnek kell lennie a visszatéréssel, és arról is beszélt, hogy még meddig maradna Szegeden.

És ha kedd, akkor Junior-oldal. Pintér Attila utánpótlásreformjával és a járvány után talpra álló sportágak körképével.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik