Békéscsaba: a volt Betis-támadó két évre írt alá

Vágólapra másolva!
2015.07.25. 11:14
A labdarúgó NB I 2. fordulójában szombaton Pakson vendégszereplő Békéscsaba légióssal erősítette meg keretét, a korábban próbajátékon tesztelt spanyol Ezequiel Calvente két évre szóló szerződést írt alá a lilákhoz. Ha az MLSZ-től megkapja a játékengedélyt, már Pakson pályára léphet – tudta meg a Nemzeti Sport.

„A játékos legutóbb a portugál első osztályú Penafiel együttesében szerepelt, korábban pedig éveken át a Betis labdarúgója volt – mondta a Nemzeti sportnak Vasas Zoltán, a légiós ügyeit intéző korábbi futballista, aki manapság Ausztriában dolgozik az utánpótlásképzésben. – A spanyol másodosztályból voltak ajánlatai, de ennél vonzóbb volt számára a magyar élvonal. Két évre írt alá az Előréhez, támadóposzton bárhol bevethető, a jobb és a bal oldalon is, de a két ék mögött az igazi."

A héten már jeleztük, hogy a Kecskemétről érkező Szalai Dániel is aláír a Békéscsabához. „A 7-es számú lila-fehér mezt viselő új szerzeményünk, már a szombati mérkőzésen is a csapat segítségére lehet" – írja vele kapcsolatban a klub honlapja, az 1912elore.hu.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A BÉKÉSCSABÁNÁL

Érkezők: Bényei Balázs (DVSC, kölcsön után végleg), Ezequiel Calvente (spanyol, Penafiel – Portugália, szabadon igazolhatóként), Szlavko Damjanovics (montenegrói, Szpartak Szubotica – Szerbia), Fábio Nascimento de Oliveira (brazil, PAFC), Lubos Ilizi (szlovák, 1. SC Znojmo – Csehország), Georgi Korudzsiev (bolgár, FK Haszkovo – Bulgária, szabadon igazolhatóként), Laczkó Zsolt (KTE, szabadon igazolhatóként), Oláh László (Vasas, szabadon igazolhatóként), Bratiszlav Punosevac (szerb, Bp. Honvéd, szabadon igazolhatóként), Szalai Dániel (KTE, szabadon igazolható)
Kölcsönbe érkezők:

Kölcsönből visszatérők:

Az utánpótlásból felkerültek:

Kiszemeltek: Andrea Mancini (olasz, Haladás, szabadon igazolhatóként)
Távozók: Balázs Richárd (szabadon igazolható, érdeklődnek iránta: SZTK), Balogh Miklós (Szeged 2011), Balogh Milán (szabadon igazolható), Király Patrik (Szeged 2011), Póser Dániel (Vasas, szabadon igazolhatóként), Prasler Thomas (szabadon igazolható), Tölgyesi Viktor (szabadon igazolható)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Kertész Tamás (DVSC), Vólent Roland (Honvéd – kölcsönből vissza)

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik