Békéscsaba: a bolgár aláírt, Betis-nevelést tesztelnek

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.07.11. 13:09
Ahogy azt a Nemzeti Sport Online már múlt héten előre jelezte, a bolgár Georgi Korudzsiev szerződést kapott a Békéscsaba labdarúgócsapatánál, amely egy spanyol csatárt is tesztel a következő napokban.

„Még folynak a tárgyalások a keret végleges kialakításáról. A Puskás Akadémiától próbajátékra érkező belső védőt, Vaszicsku Gergőt teszteltük, és megállapítottuk, sérülése után még nincs olyan állapotban, hogy azonnal bevethető legyen, így megköszöntük a hátvédnek a részvételt – nyilatkozta Zoran Szpisljak a beol.hu-nak. – Sikerült megegyeznünk a Debreceni VSC-vel az előző szezonban kölcsönben nálunk szereplő szélső védő átigazolása ügyében, Bényei Balázs tehát nálunk folytatja. A szintén a Lokiból tavaly érkező másik kölcsönjátékos, Kertész Tamás ügyében még nem döntött a debreceni klub vezetősége, mi és a játékos szeretnénk, ha Békéscsabán maradna.”Zoran Szpisljak a beol.hu-nak. – Sikerült megegyeznünk a Debreceni VSC-vel az előző szezonban kölcsönben nálunk szereplő szélső védő átigazolása ügyében, Bényei Balázs tehát nálunk folytatja. A szintén a Lokiból tavaly érkező másik kölcsönjátékos, Kertész Tamás ügyében még nem döntött a debreceni klub vezetősége, mi és a játékos szeretnénk, ha Békéscsabán maradna.”

„A bolgár Haszkovóból érkező támadó középpályás, Georgi Korudzsiev szerződést kapott, a 27 éves játékos nálunk folytatja a pályafutását. Még szeretnénk két támadót és egy belső védőt igazolni. A héten jött egy 26 esztendős spanyol csatár, aki a Real Betisben kezdte a pályafutását, majd szerepelt a spanyol második ligában és Portugáliában is. Szombaton pályára lép Szabadkán a támadó. A belső védő posztjára egy magyar és egy osztrák jelöltünk van.”

A vezetőedző elmondta, hogy elmarad a szombatra tervezett Békéscsaba II–Szolnoki MÁV felkészülési mérkőzés, mert a találkozót az NB II-es vendégek lemondták.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A BÉKÉSCSABÁNÁL

Érkezők: Bényei Balázs (DVSC, kölcsön után végleg), Fábio Nascimento de Oliveira (brazil, PAFC), Lubos Ilizi (szlovák, 1. SC Znojmo – Csehország), Georgi Korudzsiev (bolgár, FK Haszkovo – Bulgária, szabadon igazolhatóként), Laczkó Zsolt (KTE, szabadon igazolhatóként), Oláh László (Vasas, szabadon igazolhatóként), Bratiszlav Punosevac (szerb, Bp. Honvéd, szabadon igazolhatóként)
Kölcsönbe érkezők:

Kölcsönből visszatérők:

Az utánpótlásból felkerültek:

Kiszemeltek:Szlavko Damjanovics (montenegrói, Szpartak Szubotica – Szerbia), Ugrai Roland (Ferencváros)
Távozók: Balázs Richárd (szabadon igazolható), Balogh Miklós (Szeged), Balogh Milán (szabadon igazolható), Király Patrik (szabadon igazolható), Póser Dániel (Vasas, szabadon igazolhatóként), Prasler Thomas (szabadon igazolható), Tölgyesi Viktor (szabadon igazolható), Vólent Roland (szabadon igazolható)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Kertész Tamás (DVSC, ?)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik