nemzetisport.hu 2017.07.10 10:11 Frissítve: 2017.07.11 15:39

Balmazújváros: hét kiszemelttel is megvan az egyezség

A labdarúgó NB I-ben újonc Balmazújváros első embere, a Sport Kft. képviselője, Tiba István a Nemzeti Sport Online kérdésére elmondta, a bajnokság hétvégi rajtja előtt a korábbi két új igazolást még heten követhetik. A sportvezető több, korábban az NSO által már előre jelzett, tervezett átigazolást is megerősített.

 

 


Hányadik helyen végez az NB I-ben a Balmazújváros?

    • 1
    • 12
 

A Balmazújváros korábban két új játékos, a legutóbb Soroksáron szereplő Haris Attila és az újpesti Nemanja Andrics szerződtetését jelentette be.

Tiba Istvántól megtudtuk, hogy azóta a klub korábbi játékosával, a horvát középpályással, Ante Batarelóval is szerződést kötöttek, egy évre írt alá. Míg a grúz támadó, Bacsana Arabuli két évre kötelezte el magát. Továbbá az is biztos, hogy a DVSC-től az előző szezonban kölcsönkapott védő, Bokros Tibor marad Horváth Ferenc csapatánál, de arról még folynak az egyeztetések, hogy végleg vagy ismét kölcsönben marad-e.

Tiba István azt is elmondta, hogy szóban az ukrán Jurij Habovdával, a nigériai Eke Uzomával, valamint Pogacsics Krisztiánnal és Póti Krisztiánnal is megegyeztek, ők a héten írhatják alá szerződésüket. A szintén kiszemelt bosnyák Jasmin Bogdanovic sorsa még kérdéses.

Miközben az eddigi távozókhoz csatlakozhat Németh Ádám, Vachtler Csaba és a legutóbb kölcsönadott Pintér Norbert, Viscsák György kettős – velük nem számol a szakmai stáb.

LABDARÚGÓ NB I, 2017–2018
1. FORDULÓ
július 15., szombat
18.00: DVSC–Mezőkövesd
18.00: Paks–Újpest (Tv: M4 Sport)
20.30: Budapest Honvéd–Haladás (Tv: M4 Sport)
július 16., vasárnap
17.00: Vasas–DVTK
17.00: Videoton–Balmazújváros
17.00: Ferencváros–Puskás Akadémia (Tv: M4 Sport)

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A BALMAZÚJVÁROSNÁL
Érkezők:
Nemanja Andrics (szerb, Újpest), Bacsana Arabuli (grúz, Dinamo Tbiliszi – Grúzia, szabadon igazolhatóként), Ante Batarelo (horvát, NK Solin – Horvátország, szabadon igazolhatóként), Bokros Tibor (DVSC – kölcsön után), Haris Attila (Ferencváros, legutóbb kölcsönben Soroksár)
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők: Pintér Norbert (Szolnoki MÁV), Viscsák György (Tiszaújváros)
Az utánpótlásból felkerültek:
Kiszemeltek: Jasmin Bogdanovic (bosnyák, Zrinjski Mostar – Bosznia, szabadon igazolható), Jurij Habovda (ukrán, szabadon igazolható), Pogacsics Krisztián (Puskás Akadémia), Póti Krisztián (Sopron), Eke Uzoma (nigériai, Berliner AK ’07 – Németország, szabadon igazolható)
Távozók: Farkas Balázs (MTK Budapest),  Gazsi Tamás (Szolnoki MÁV – kölcsön után végleg), Hadházi Dávid, Kapacina Kevin, Kiss László (szerződést bontottak), Papp Ferenc (Szeged 2011)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Balogh Krisztián (DVSC), Heffler Norbert (Mezőkövesd)
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk:
Pintér Norbert, Németh Ádám, Vachtler Csaba, Viscsák György

2019.10.22 11:34:54

Labdarúgó NB I CSILLAG PÉTER

Ószeres Frici, az óbudai régiségkereskedő régi fradistaként harminc éve nem volt az Üllői úton – kivittük a Ferencváros–Újpestre.

2019.10.21 12:13:22

Labdarúgó NB I MALONYAI PÉTER

A hungáriás Kalmár Jenő az 5. percben ütközött a Fradi-kapus Amsel (Angyal) Ignáccal – nyílt töréssel vitték le a pályáról.

2019.10.21 00:18:41

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

2019.10.20 20:51:42

Labdarúgó NB I MALONYAI PÉTER

ALAPVONAL. Az edzőváltás mostanság olyan természetes a futballban, mint az, hogy a labdába levegőt kell fújni.