Az MLSZ csökkentette az Újpest büntetését

Vágólapra másolva!
2010.10.11. 18:03
null
A Haladás ellen ismét szurkolóik előtt játszhatnak a lila-fehérek (Fotó: Németh Ferenc, archív)
Címkék
A Magyar Labdarúgó-szövetség fellebbviteli bizottsága hétfőn délután tárgyalta az Újpest fellebbezését az Újpest FC–Ferencváros bajnoki mérkőzés után kiszabott első fokú büntetések ügyében.

A fellebbviteli bizottság határozatában egy mérkőzésre mérsékelte a zárt kapuk mögött rendezendő mérkőzések számát, és helybenhagyta az egymillió forintos pénzbüntetést – adta hírül a lila-fehérek hivatalos honlapja.

Mindez azt jelenti, hogy a pénteken 19:00 órakor kezdődő, Haladás elleni bajnoki mérkőzést szurkolók előtt rendezheti meg az Újpest FC a Szusza Ferenc Stadionban.

„A fellebbviteli testület megállapította az Újpest FC fegyelmi vétségét, ám azt is, hogy a fegyelmi bizottság büntetése aránytalanul súlyos. Mint ismeretes: első fokon két hazai bajnoki mérkőzés zárt kapuk mögötti megrendezésével és egymillió forintos pénzbüntetéssel sújtották az Újpest FC-t. Klubunk a Szolnoki elleni bajnoki találkozó megrendezésével letöltötte a »zárt kapus« büntetési tételt" – fogalmaz az ujpestfc.hu beszámolója.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik