Nemzetisport.hu 2012.01.26 16:20 Frissítve: 2014.11.06 02:51

Az azeriek ellen sem ment - ezúttal ikszelt a Fradi

A Ferencváros labdarúgócsapata idei második felkészülési mérkőzésén 1–1-es döntetlent játszott Azerbajdzsán U21-es válogatottjával Törökországban.

Rósa Dénesék jó körülmények között készülhetnek Törökországban, de a jó eredmények még váratnak magukra (Fotó: Fradi.hu)

 

A Viitorul Constantától elszenvedett 3–1-es keddi vereséget követően lejátszotta második felkészülési mérkőzését is a törökországi edzőtáborban a Ferencváros labdarúgócsapata.

A zöld-fehérek már az első percektől fölényben futballoztak Azerbajdzsán U21-es válogatottja ellen, főleg a bal oldalon Junior okozott sok veszélyt a felfutásaival.

Ennek ellenére a ferencvárosiak sokáig nem tudták feltörni az azeriek védelmét, de Pölöskey Péter révén még a szünet előtt sikerült megszerezniük a vezetést. A csatár egy mélységi indítás után 15 méterről lőtt a hosszú alsó sarokba.

A második félidőt azonban az azeriek kezdték jobban, ugyanis alig néhány perc elteltével egy középre ívelt labdából, Vattai és Grúz hibáját kihasználva egyenlíteni tudtak.

A fradi.hu tudósítása alapján a kapott gól meglepte a Ferencvárost, a csapat játékosa óvatossá vált. A 70. perctől eleredt az eső, a csúszós pályán több hiba is csúszott a magyar csapat játékába, amely így nem is tudott újabb gólt szerezni. A második félidőben a Szegedről igazolt Batik Bence volt a Fradi legaktívabb játékosa, de vele sem volt elég hatékony a csapat támadósora.

Talán nem véletlen, hogy a Ferencváros szeretné szerződtetni a Hollandiából hazatérő csatárt, Eppel Mártont…Érdekesség, hogy néhány nappal korábban a Dárdai Pál vezette NB II-es válogatott is 1–1-re végzett az azeriekkel. 

A zöld-fehérek holnap az Admira Wacker ellen fejezik be a törökországi felkészülési mérkőzések sorát.

DÉTÁRI LAJOS:„JÓ IRAM VOLT, A MECCS ELÉRTE A CÉLJÁT”

 

A MÉRKŐZÉS ÖSSZEFOGLALÓJA

 

 FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
Ferencváros–Azerbajdzsán U21 1–1
A Ferencváros összeállítása. I. félidő: Kunsági – Fülöp, Balog, Klein, Junior – Otten – Lisztes, Rósa D., Józsi – Pölöskey, Oláh. II. félidő: Kunsági – Grúz, Vattai, Busai – Jovanovics, Batik, Morales, Zsivóczky – Gárdos, Pölöskei II, Varga B.
A Ferencváros gólszerzője: Pölöskey  

 

2019.07.14 11:47:13

Labdarúgó NB I BABJÁK BENCE

„A magyar játékosok szerepeltetésére és az utánpótlásunkra is nagy hangsúlyt fektetünk.”

2019.07.13 22:34:51

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

A Nemzeti Sport vasárnapi számából ajánljuk.

2019.07.12 22:48:22

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

2019.07.08 19:54:21

Labdarúgó NB I VINCZE ANDRÁS

NS-VÉLEMÉNY. Elgondolkodhatnánk azon, a zsoldosok mennyire becsülik a magyar élfutballt.