Az Audi 2014-ig támogatja a Győri ETO-t

Vágólapra másolva!
2011.02.10. 12:47
null
Örülhetnek az ETO-nál az új szponzori szerződésnek (Fotó: Czerkl Gábor – archív)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Győri ETO 2014-ig szóló szerződést kötött az Audi Hungariával, amelyet a vállalat és a klub mai sajtótájékoztatóján jelentettek be. A Kisalföld beszámolja szerint Thomas Faustmann, az Audi ügyvezető igazgatója Tarsoly Csaba ETO-elnök és Borkai Zsolt, Győr polgármestere közösen számolt be a megállapodásról.

Hivatalosan bejelentették, hogy a német óriáscég, az Audi szponzori szerződést kötött a Győri ETO-val. Mint korábban beszámoltunk róla, sajtóhírek szerint a vállalat évi 350 millió forinttal támogathatja a klubot, valamint autókat is biztosít a csapat számára.

„Amellett, hogy vállalatunk egy, a teljes gyártási folyamatot végző járműgyárrá fejlődik, társadalmi szerepvállalását is tovább szeretné erősíteni Magyarországon. Így olyan területek kerülnek előtérbe, amelyek a régióban és Győrben magas értéket képviselnek. Sportos motorok és gépjárművek gyártójaként is ezt jelezzük a jövőbeni együttműködéssel” – mondta Thomas Faustmann, az Audi Hungaria Motor Kft. ügyvezető igazgatója.

„Örülünk, hogy az Audi Hungariát stabil partnerként magunk mögött tudhatjuk. A vállalat támogatása kiváló alapot biztosít számunkra ahhoz, hogy jó eredményeket érjünk el a bajnokságban, növeljük a csapat teljesítményét és biztosítsuk az utánpótlás-nevelést” – mondta Tarsoly Csaba, az ETO FC elnöke.

A megállapodást bejelentő sajtótájékoztatón részt vett Borkai Zsolt, Győr Megyei Jogú Város polgármestere, a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke, egykori olimpiai bajnok tornász. „Számomra az egészséges életmódnak és a sport támogatásának nagy a jelentősége. Ezért is támogatok előszeretettel minden ilyen kezdeményezést.”

Az Audi Hungaria nem csak a győri labdarúgóklubot támogatja: az autógyár 2006 óta a Győri Audi ETO női kézilabdacsapatának névadó szponzora.  

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik