Alves menedzsere szerint a Betis viheti a Vidi csatárát

User UserUser User
Vágólapra másolva!
2011.05.16. 14:14
null
Menedzsere szerint André Alvesért sorban állnak a klubok (Fotó: Németh Ferenc – archív)
André Alves a labdarúgó NB I-ből a Primera Divisiónba kerülhet. A bajnok Videoton brazil csatárának menedzsere a Nemzeti Sport Online-nak elmondta, a spanyol élvonalba már biztosan feljutó Real Betis élénken érdeklődik a játékos iránt.

André Alves minden bizonnyal távozik a bajnok Videotontól a nyáron. Manfred Müller, a brazil támadó ügynöke a Nemzeti Sport Online-nak elmondta, számos európai klub szeretné megszerezni a játékost, aki szeretne előrelépni.

„Több klub érdeklődik André Alves iránt, mivel kiváló játékos. Előre szeretne lépni a karrierjében, éppen ezért szívesen igazolna valamelyik nagy nyugati-európai bajnokságba, amire meg is van az esélye” – mondta a Nemzeti Sport Online-nak Manfred Müller.

„Alves számára már nem elég erős a magyar bajnokság, túl jó futballista ahhoz, hogy itt folytassa, ezért nagy valószínűséggel klubot vált a nyáron” – tette hozzá a játékosügynök.

Információink szerint többek között spanyol klub is érdeklődik André Alves iránt, amely a héten képviselőt küldhet Magyarországra a támadó szerződtetésének ügyben. Manfred Müller elárulta, a spanyol élvonalba feljutó Betis szeretné megszerezni a Videoton 28 éves támadóját.

„A Betis élénken érdeklődik Alves iránt. Úgy vélem, ideális lenne a számára, ha a Primera Divisiónban futballozhatna, és a Betis kreatív játéka is feküdne neki” – fogalmazott a menedzser, aki egy korábbi mai hírrel kapcsolatban elmondta, a ciprusi Anorthoszisz Famagusta érdeklődéséről nem hallott.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik