Alves: a Samsunspor lépéselőnybe kerülhet a Feyenoorddal szemben

Vágólapra másolva!
2011.08.16. 15:21
null
Alvesnek több lehetősége is van (Fotó: Szabó Miklós)
Forrósodik a levegő André Alves körül: a brazil csatár iránt élénken érdeklődnek Törökországból és Hollandiából is. A Nemzeti Sport információi szerint a Samsunspor holnap megteszi ajánlatát a Videotonnak, míg információink szerint a Feyenoord is szívesen a soraiban tudná a támadót.

 

Könnyen lehet, hogy Lázár Pál után André Alves is a török élvonal újoncához szerződik. Mint beszámoltunk róla, Törökországban a múlt héten látott napvilágot a hír, hogy a Samsunspor szeretné megszerezni a brazil csatárt, és információink szerint a magyar válogatott védőt már átigazoló együttes holnap hivatalos ajánlatot tesz a labdarúgóért.

Az NB I legutóbbi idényének gólkirályát azonban Hollandiából is keresik: a csatár menedzsere, Manfred Müller a Nemzeti Sport Online-nak úgy nyilatkozott, két Eredivisiében szereplő klub is szemet vetett Alvesre. Úgy tudjuk, a két csapat közül az egyik a Feyenoord.

Müller hétfőn azt is elmondta honlapunknak, hogy nem hallott a Samsunspor érdeklődéséről. Ez nem zárja ki, hogy a török klub ajánlatot tegyen a Videotonnak, a két együttes ugyanis már kapcsolatba került egymással Lázár átigazolásakor, és Alvest még egy évig szerződés köti a fehérvári alakulathoz.

A brazil csatárral kapcsolatban májusban felvetődött a spanyol Real Betis neve is, de menedzsere elmondta, nem valószínű, hogy a játékos a Primera División újoncához kerül a nyáron.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik