A szezon végéig Kondás Elemér irányítja a Lokit - hivatalos

Vágólapra másolva!
2011.04.20. 14:42
null
A szezon végéig Kondás Elemér a DVSC vezetőedzője
Címkék
A dvsc.hu tájékoztatása szerint a szezon végéig Kondás Elemér irányítja a debreceni labdarúgócsapatot. A szakember munkáját Sándor Tamás és Györki Gábor pályaedzőként, Erdélyi Miklós pedig kapusedzőként segíti majd.

Ma délután kiderült, ki fogja irányítani a DVSC-TEVA együttesét a tavaszi idény hátralévő részében. A dvsc.hu tájékoztatása szerint a klubvezetőség az eddig a DVSC-DEAC-ot dirigáló Kondás Elemért bízta meg a szakmai munka irányításával.

Az új vezetőedző munkáját Sándor Tamás és Györki Gábor pályaedzők, valamint Erdélyi Miklós kapusedző segítik.

A kinevezés nem ért senkit sem váratlanul. A héten ugyanis már Kondás tartott edzést a csapatnak, s két napja több magyar médium is kész tényként közölte a szakember kinevezését. A papírok aláírására akkor még nem került sor, mára azonban hivatalossá vált a kinevezés.

Kondás Elemér tavaly az együttes korábbi sikeredzőjével, Herczeg Andrással egy évfolyamon szerzett pro licences diplomát. A felnőttcsapatnál Szentes Lázár edzősködése alatt dolgozott.

Az új szakember kinevezésére azután került sor, hogy Zdenek Scasny lemondott vezetőedzői posztjáról a csapat gyenge szereplése után. A cseh szakember decemberben érkezett a hajdúsági együtteshez, de irányításával a csapat a labdarúgó NB I-ben csupán egy győzelmet és három döntetlent ért el, ugyanakkor háromszor vereséget szenvedett. A Ligakupában a döntőben kapott ki a Pakstól, a Magyar Kupától pedig a Kecskemét a nyolcaddöntőben búcsúztatta a gárdát.

„Rövid időn belül hét bajnoki találkozó vár ránk, ezért úgy döntöttünk, most olyan szakemberre van szükség a kispadon, aki jól ismeri a csapatot, aki tisztában van a játékosállománnyal és a gárda összetételével” – indokolta a választást Szima Gábor, a klub elnöke.

A DVSC labdarúgócsapata ma délután összetartáson vesz részt egy debreceni hotelben.

EDDIGI EDZŐVÁLTÁSOK AZ NB I 2010–2011-ES SZEZONJÁBAN
Szeptember 27./október 13. – Kecskeméti TE-Ereco: Urbányi István helyett Tomiszlav Szivics
Október 4./18. Szolnoki MÁV FC: Vágó Attila helyett Simon Antal
Október 6./7. – Vasas: Giovanni Dellacasa helyett Komjáti András
Október 16./17. – Szombathelyi Haladás: Csertői Aurél helyett Aczél Zoltán
November 13./17./január 1. – Budapest Honvéd: Massimo Morales helyett Szalai László, majd Supka Attila
December 20./30. – DVSC-TEVA: Herczeg András helyett Zdenek Scasny
Március 6./7. – Győri ETO: Pintér Attila helyett Csertői Aurél
Április 16./20. – DVSC-TEVA: Zdenek Scasny helyett Kondás Elemér

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik