A Professzor modellje; Konténerváros épül a Ringen

Vágólapra másolva!
2020.07.09. 21:59
A Nemzeti Sport pénteki számából ajánljuk.

„Csak” egyet kell javítania. Kovács Zoltán, a Mol Fehérvár sportigazgatója fontosnak tartja, hogy magyar edzőre bízták a csapat irányítását, s bizakodó is egyben, ugyanis Márton Gábornak a Zalaegerszeggel négy helyet sikerült előrelépnie, az ezüstérmes Fehérvárnál viszont ennél kevesebb is bőven elég lenne. Somogyi Zsolt írása.
„Csak” egyet kell javítania.
Kovács Zoltán, a Mol Fehérvár sportigazgatója fontosnak tartja, hogy magyar edzőre bízták a csapat irányítását, s bizakodó is egyben, ugyanis Márton Gábornak a Zalaegerszeggel négy helyet sikerült előrelépnie, az ezüstérmes Fehérvárnál viszont ennél kevesebb is bőven elég lenne. Somogyi Zsolt írása.

Bevált a szervezettség. Az edzőváltások miatt három részre osztható a Kisvárda elmúlt bajnoki idénye – de egyikben sem fenyegett a kiesés réme. Idényértékelő sorozatunkban ezúttal a
szabolcsi együttes teljesítményét elemezzük.

A Professzor modellje. A Red Bull-klubok Ralf Rangnick koncepciójának köszönhetik, hogy az osztrák másodosztályból induló tehetségek – mint például Szoboszlai Dominik – a Salzburgbon át az RB Leipzighez vagy más, nevesebb európai egyesülethez kerülhetnek.

Danyi Gábor, a Győr női kézilabdacsapatának edzője szerint a váci eset bizonyította, hogy a sportolók közül is bárki elkaphatja a koronavírust, ami újabb bizonytalansági faktort jelent. A szakvezetővel Papp Bálint beszélgetett.

Jól érezte magát Miskolcon, és maradna is Rajna Miklós, aki nem talált pozitívumot a karanténidőszakban, viszont jól választott feleséget. A válogatott hokikapussal Szűcs András készített interjút.

Európában is megmutathatja magát a válogatott erőcsatár. Golomán György az Egyesült Államok és Japán után Belgiumban folytatja, de az NBA-ről sem mondott még le. A 24 éves kosárlabdázót Fazekas Zoltán kérdezte.

Épülő konténerváros. Miközben a mezőny még Spielbergben versenyez, a jövő heti nagydíj helyszínén, a Hungaroringen már gőzerővel zajlanak az előkészületek, a motorhome-palotákat felváltják a puritán konténerek. Zsoldos Barna háttéranyaga.

Sportkrém-mellékletünk tartalmából. Nem tudja, mihez kezd a hirtelen jött népszerűséggel az Exatlont megnyerő világbajnok kick-boxos Busa Gabriella, de nyomozói állását biztosan nem adja fel; Több érmet is elvett Lőrincz Tamástól grúz származású riválisa, de legalább meghívta ebédre; Babati Benjamin kedvenc presszójában belejött a kocsmasportokba.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik