A Juventus védőjét is csábítja a Honvéd - sajtóhír

Vágólapra másolva!
2013.01.31. 16:26
null
Alcibiade is Kispestre érkezhet? (Fotó: Imago, archív)
Tovább erősödhet az olasz vonal a Budapest Honvéd labdarúgócsapatában. Az itáliai sajtó ma előbb a szlovén Alen Krcicet és az olasz Andrea Meit boronálta össze a kispestiekkel, majd a Juventus védőjét, Raffaele Alcibiadét.

A héten Kispestre érkezett Catania-játékos, Davide Lanzafame után újabb futballisták jöhetnek Olaszországból a Honvédhoz: Alen Krcic, Andrea Mei és Raffaele Alcibiade.

A calcionews24.com internetes oldal beszámolója szerint a 24 éves, támadó középpályásként bevethető Alen Krcic felbontotta a szerződését a másodosztályú Crotonéval, így szabadon igazolható.

A 23 éves belső védő, Mei az Interben nevelkedett, és jelenleg is az olasz klub futballistája. A legutóbbi idényben a holland VVV Venlo játékosa volt, és 11 meccsen lépett pályára a holland élvonalban.

A harmadik, a Honvéddal ma szóba hozott futballista a korábbi korosztályos válogatott Raffaele Alcibiade. A Tuttomercatoweb szerint a Honvéd közel áll a megegyezéshez a védőről, aki kölcsönbe érkezhet Kispestre. A 23 éves játékos a Juventus labdarúgója, de ősszel kölcsönben a harmadosztályú Carraresében szerepelt, 12 bajnoki meccsen lépett pályára.

Alcibiade korábban az olasz U20-as és az U21-es válogatottban is szerepelt, a Juventusban nevelkedett, a játékjoga azóta is a torinóiaké, de a Juve első csapatában bajnokin nem lépett pályára.

A kispesti klub még nem adott tájékoztatást az említett labdarúgókról, és egyelőre az Alcibiadéhoz hasonlóan Juve-nevelés Lanzafame szerződtetését sem jelentették be, bár a Catania korábban már hivatalos honlapján közölte, hogy a támadó kölcsönbe Magyarországra igazol, és ezt a futballista ügynöke is megerősítette a Nemzeti Sport Online kérdésére. Lanzafame tegnap az FC Nitra (Nyitra) ellen be is mutatkozott a Honvédban.


TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A BP. HONVÉDNÁL

Érkezők:

Távozik/távozhat: Dieng Cheikh Abass (szenegáli, Thank Hoa FC – Vietnam, kölcsönbe), Boris Bjelkanovic (horvát, ?), Donato Bottone (olasz, ?), Filip Kosztics (szerb, FK Javor Ivanjica – Szerbia), Ibrahima Thiam-Iyane (szenegáli, ?), Nagy Mihály Krisztián (Kazincbarcika – kölcsönbe), Marko Rajics (szerb, ?), Joel Toe (libériai,?), Marko Vidovics (montenegrói, ?), Vólent Roland (Kazincbarcika – kölcsönbe)

Kiszemeltek: Alen Krcic (szlovén, legutóbb Crotone – Olaszország), Davide Lanzafame (olasz, Catania – Olaszország, kölcsönbe), Alessandro Lorusso (olasz, Sampdoria [primavera]), Leandro Martínez (argentin-olasz, Cremonese), Andrea Mei (olasz, Inter – Olaszország), Claudiu Pascariu (román, Targu Mures – próbajáték), Raffaele Alcibiade (olasz, Juventus – Olaszország)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik